Reklame*

Stone Age (free spins)

Er du en af dem som savner de helt klassiske slotmaskiner – dem som vi alle kender fra spillehallerne og grillbaren på hjørnet. Har du har fået nok af smarte videoslots med forstyrrende animationer og alt for mange forvirrende skift fra valser til bonusspil?

Så vil du helt sikkert føle dig hjemme på Stone Age. Her er du tilbage, hvor det hele begyndte. Men tag ikke fejl – back to basic er bestemt ikke kedeligt. Der er mange timers underholdning og ikke mindst rigtig gode gevinster at hente på Stone Age. Oven i hatten har du også mulighed for at ramme den helt store jackpot!

Bonuskode OCB100

Anmeldelse af Stone Age

Stone Age er en spillemaskine med et helt klassisk slotdesign. Du får 3 valser og helt op til 5 spillelinjer. Den midterste linje – linje 1 er aktiv hele tiden og det er den, du spiller dit hovedspil på. Det er her du hiver kreditgevinsterne hjem. Her du aktiverer linjespil, gameflash og andre ekstra features – og ikke mindst her du har mulighed for at skaffe dig adgang til den store progressive Jackpot.

Du vil hurtigt opdage, at der hele tiden sker noget på Stone Age. Du har nemlig konstant sideløbende spil der kører på din baggrund. Spil der tæller symboler, husker kombinationer og sætter igang, når du rammer plet. Det hele sker helt automatisk, du skal bare sætte hjulene igang.

⇒ Få 100 kroner gratis med bonuskoden OCB100

Klassisk design med autentisk temaopbygning
Det er ikke kun gameplayet der tager dig med tilbage, hvor det hele begyndte. Som navnet antyder, skal vi også tilbage i tiden, når det kommer til maskinens tema. Du lander midt i stenalderen og jagter kreditgevinster og bonuspoint blandt mammutter, stenøkser, kæmpe knogler og meget mere.

Maskinen er virkelig veldesignet og detaljeniveauet er højt. Du får de helt klassiske symboler på valserne, så det er kirsebær, klokker, blommer og selvfølgelig bar du spiller med. Alle bonussymboler er holdt i stenaldertema og det matcher perfekt baggrundsbilledet og de afdæmpede lyde.

Alt går op i en højere enhed og sikrer dig den fuldendte spiloplevelse.

⇒ Få 100 kroner gratis med bonuskoden OCB100

Påvirk dit spil med Nudge og Hold
På Stone Age får du – ligesom på den ægte vare – de kendte muligheder nudge og hold.

Stopper to af valserne på det samme symbol, kan du fastlåse disse to i dit næste spin. Det gør du ved at aktivere hold. Når du igen sætter hjulene igang, er det kun det hjul, du ikke holder som spinner. Det giver dig alletiders chance for at få ´lige ved og næsten´til at ramme plet.

Nudge får du dig adgang til gennem et af de mange automatiske flash i baggrunden. Når du vinder nudge, får du mulighed for – manuelt – at rykke din valse frem eller tilbage, symbol for symbol. Du har hele tiden mulighed for at se et komplet billede af symbolerne på valserne. Her kan du med lidt snilde nudge dig frem til de helt rigtige kombinationer.

Både Nudge og Hold er din chance for at krydre heldet med lidt taktik.

⇒ Få 100 kroner gratis med bonuskoden OCB100

Gameflash og et væld af ekstra features
Stone Age har rigtigt meget at byde på – også uden for det der sker på valserne. Der er et væld af ekstra spil, flashes, optællinger og små bonusrunder. Nogle spil bliver påvirket, når du spinner – andre tæller også de spins med som andre spillere foretager på maskinen.

Prikken over i’et sættes med maskinens to hoved bonusspil – Mammut spillet og Stenhjulet. Her får kreditgevinsterne et løft og det er også her, du har størst chance for at skaffe dig adgang til spillet om den store jackpot!

En ting er sikkert – det er aldrig kedeligt på Stone Age og den ene overraskelse efter den anden venter lige om hjørnet.

⇒ Få 100 kroner gratis med bonuskoden OCB100

Gevinster og jackpots på Stone Age
Det er ikke kun bonusspil den underholdende spillemaskine er gavmild med. Også gevinsterne står i kø for at ramme din konto. Alene på tromlerne – hvor nudge og hold øger dine vinderchancer betragteligt, men i den grad også i de mange baggrundsflash.

Her kan du vinde alt! Kreditgevinster, free spins, nudge, super hold, symboludskiftning og adgang til de spændende bonusspil.

Du får selvfølgelig også en attraktiv jackpot at spinne efter! Stone Age Jackpotten er progressiv, så puljen vokser hver eneste gang der spilles på maskinen. Stone Age er velbesøgt, så du vil hurtigt opdage at der altid er en stor jackpot at hive hjem.

⇒ Få 100 kroner gratis med bonuskoden OCB100

Det mener vi
Stone Age er perfekt til dig som vil have en spillemaskine med det helt klassiske slotdesign uden at gå på kompromis med ekstra features, høje gevinster og bonusspil.

Du får det hele, når du sætter dig foran Stone Age. Dét kombineret med det detaljerede design og den gennemførte opbygning gør, at vi godt tør garanterer dig en spiloplevelse af de store.

Bonuskode OCB100

Web Analytics