18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gold Rush

Du kan lige netop nu få en bonus til SPILNU og prøve deres fantastiske spilleautomat: Gold Rush! Opret en konto med bonuskoden: OCB100 (regler og vilkår gælder).

Bonus til Gold Rush 

SPILNU byder nye medlemmer velkommen med en formidabel bonus. For at få fingrene i den så skal du:

  • Oprette en konto med bonuskoden: OCB100.
  • Evt. foretage en indbetaling til din konto.
  • Gøre dig klar til at spille og have det sjovt!

Du kan bruge din velkomstbonus på både Gold Rush automaten, og så kan du selvfølgelig også bruge den på de mange andre sjove og gevinstholdige automater hos SPILNU.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til SPILNU – klik her! *
  2. Opret en konto med bonuskoden: OCB100.
  3. Find ’Gold Rush’, og overfør penge til automaten.
  4. Start med at spille!

Anmeldelse af Gold Rush

Gold Rush er en trehjuls automat, og den har ligeledes også tre rækker med symboler. Spilleautomaten har kun én gevinstlinje og minder på den måde meget om de oprindelige klassiske spilleautomater. Der er heller ingen bonusrunder, gratis spil eller andre smarte features på automaten. Gold Rush er altså en utrolig skrabet version af en spilleautomat. Ikke desto mindre, så kan du vinde en progressiv jackpot, og den er langt fra skrabet.

Guldgraver i gevinstminen

Temaet på Gold Rush er denne her guldgraver, der ligesom alle os andre, er på jagt efter guldet. Selve designet af spilleautomaten er super sjovt og har rigtig mange detaljer. Der er altså rigeligt at se på for øjnene. Symbolerne på automaten forestiller alt fra guldbarre og pengebundter til spillekort og læskende udefinerbare væsker.

Ude i siden ser vi guldgraveren, den ældre mand, der trækker i rebet og sætter det hele i gang. Hvordan du helt præcist, sætter det hele i gang, det kan du læse mere om herunder.

Sådan spiller du på Gold Rush

Du kan indstille på indsatsen ude til højre. Her kan der både reguleres på niveau og møntværdi. Når du har valgt, hvor meget du ville spille for pr. spin, så er du klar. Nu skal du blot klikke på den runde spin-knap i midten, og så er spillet i gang.

Gevinster og jackpots på Gold Rush

Du kan vinde almindelige symbolgevinster på Gold Rush, og så kan du vinde en progressiv jackpot. Der er hverken bonusspil, free spins eller andre slags alternative gevinster. Der er heraf heller ikke et hav af muligheder for at vinde gevinster, men faktisk kun én. Den progressive jackpot er dog en stor gevinst. Jackpotten bliver blot større og større. Det er nemlig først, når den bliver vundet, at den ikke vokser længere.

Du kan se det aktuelle gevinstbeløb for jackpotten inde hos SPILNU.

Vores vurdering af Gold Rush

Gold Rush er en spilleautomat, for dem der vil have det simpelt. Hvis man er vant til og forventer en masse bonusspil + features, så bliver man skuffet. Spilleautomaten her er tømt for alt lir, men det er heldigvis ikke det samme for gevinsterne.

Hvis du gerne vil vinde den store gevinst uden at skulle overvældes af forvirrende features, så er Gold Rush et super godt bud.