18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jack Hammer 2

Har du lyst til at prøve kræfter med spilleautomaten Jack Hammer 2? Find dette spil på Maria Casino i dag!

Regler og vilkår gælder.

Anmeldelse af Jack Hammer 2

Fra det sekund du logger ind på Jack Hammer, er du spundet ind i tegneseriens forunderlige og fængslende univers. Der er ikke meget som kan tryllebinde som en god tegneserie og det er bestemt ikke anderledes, fordi tegneserien pludselig er blevet til en spillemaskine.

Du får en maskine med med hele 15 uafhængige tromler som med sine 3 rækker danner et spilområde på 3×5 felter. Maskinen har 25 spillelinjer, som alle er fastlåst under hele spillet. Linjerne løber på tværs af spillefeltet fra venstre mod højre og du kan altid lokalisere hver enkelt linje, hvis du holder din curser på de små talebobler i siden.

Du får selvfølgelig den velkendte Wild funktion, når du spiller på Jack Hammer. Wild symbolet er fremhævet i en eksplosion af stjerner og når det lander på din tromle, erstatter det et hvert symbol som ellers ville have givet gevinst.

Jack Hammer 2 giver dig også mulighed for at hente en masse free spins hjem på tromlerne. Det er symbolet med den hjemmegjorte bombe, du skal holde øje med. Mindst 3 af dem – vilkårligt placeret – når tromler er standset, udløser straks en række free spins. Jo flere symboler – des flere spins. Kommer du op på 9 bombesymboler i et spin, får du hele 30 free spins at jagte kreditgevinster for.

Men der er meget mere at hente på tromlerne på Jack Hammer. Maskinen har en helt unik Sticky Win funktion – og det er altså en af de features som kan sende dine gevinster helt til tops. Får du gevinst på en af dine 25 linjer fastlåses de gevinstgivende symboler og maskinen spinner automatisk igen med de resterende. Det giver dig en rigtig god chance for at tilføje flere symboler og dermed hæve beløbet på din gevinst. Sticky Win fortsætter så længe, du rammer de fastlåste symboler. Du får reelt set chancen for at få hele pladen fuld.

Det helt fantastiske ved Sticky Win funktionen er, at den også træder i kraft, når du spinner efter free spins!

Jack Hammer er altså ikke bare en dygtig og underholdende superdetektiv – han har også sørget for godt med overraskelser på tromlerne.

Klassisk tegneserie når den er allerbedst

Det er NetEnt som står bag designet på Jack Hammer og det gør de – som sædvanlig – usandsynligt godt. Det er fuldstændig som at åbne en god gammeldags tegneserie. Tromlerne er spækket med veltegnede symboler i den helt rigtige stil. Du får selvfølgelig både vores hovedperson – Jack hammer og hans fjende Dr. Wüten. Men du møder også den klassiske drejetelefon, avisen med daily news, de flotte amerikaner biler, luftskibe og sære kemiske formler i reagensglas.

Vinder du, bliver dine gevinstlinjer og dine præmier selvfølgelig markeret med sol, måne og stjerner – og er der beskeder, info eller andet sjovt, imens du spiller, får du selvfølgelig alt serveret i talebobler.

Det er gennemført og der er tænkt på hver eneste lille detalje!

Sådan spiller du Jack Hammer 2

Der er ganske få ting, du skal sætte dig ind i, før du kan lade tromlerne rulle på Jack Hammer. De få justeringer du har mulighed for at foretage, finder du alle i din værktøjslinje – lige under spillefeltet.

Dine gevinstlinjer er fastlagte – så dem kan du ikke justere hverken op eller ned. Til gengæld har du mulighed for at gøre en forskel med din indsats.

Jack Hammer 2 er møntbaseret. Det betyder at alt – både din indsats, dit niveau og dine gevinster bliver opgivet og omregnet til mønter. Du kan dog stadigvæk hele tiden følge med i, hvad møntangivelsen helt præcis er i danske kroner og ører. Det ser du på linjen – helt nederst i spillefeltet.

Din første justering er dit niveau. Det niveau du vælger, bestemmer hvor mange mønter du vil satse pr linje. Du kan vælge fra niveau 1 til niveau 10.

Herefter skal du vælge din møntværdi. Værdien bestemmer, hvor meget de mønter du smider i maskinen er værd. Her kan du vælge fra 0,10 – 10,0.

Din indsats bliver altså en kombination af de to justeringer og størrelsen på dine gevinster bliver regnet udfra din indsats.

Har du brug for en mere uddybnede spilforklaring og en gevinsttabel, finder du også adgang hertil via din værktøjslinje.

Gevinster og jackpot på Jack Hammer 2

Jack Hammer er virkelig en af de spillemaskiner som udbetaler høje kreditter på gevinstlinjerne! Og det endda til trods for, at du ikke får en decideret jackpot at gå efter.

Men. Den helt specielle Sticky Win funktion øger hele tiden chancerne for at multiplicere dine gevinster og ikke så få gange, vil du opleve, at der bliver tilføjet flere og flere symboler til dem, du allerede har vundet på. Det kan virkelig ses på kontoen!

De usandsynlig store chancer for en masse free spins er selvfølgelig også med til at gøre gevinsterne på Jack Hammer yderst attraktive.

Jack Hammer kan da også brøste sig af en tilbagebetalingsprocent på hele 97 %. Ikke mange maskiner når de højder!

Vores vurdering af Jack Hammer 2

Kort og godt. Ind og spil!

Hvis du kan lide tegneserier, underholdende spillemaskiner med gode gevinster og spændende features på tromlerne. Hvis du oven i købet sætter pris på spillemaskiner som er særligt gavmilde med free spins, så er Jack Hammer et oplagt bud.

Vi er i hvert fald ikke i tvivl. Der er timevis af god underholdning af hente på Jack hammer.