Secrets of Atlantis

Der er 50 cash freespins til Secrets of Atlantis og LeoVegas, og dem kan du få fat i HER

Bonus til Secrets of Atlantis

LeoVegas byder nye spillere velkommen med manér! Derfor kan du få 50 cash freespins og op til 1.000 kr. i velkomstbonus, når du melder dig ind. Du skal blot oprette en konto gennem linket på siden og følge instrukserne, som du kan læse HER.

Vilkår for LeoVegas velkomstbonus: Kun nye spillere. Min. 18 år. Cash freespins fås ved NemID verificering, uden omsætning. For velkomstbonus er indbetaling min. 100 kr. som omsættes 10x og bonussen udbetales i kontanter.1Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Yderligere regler og vilkår gælder.

KLIK HER og få 50 cash freespins og op til 1.000 kr. hos LeoVegas 

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til LeoVegas – klik her!
  2. Opret en konto.
  3. Modtag dine 50 cash freespins.
  4. Indbetal 100-1000 kroner. Du får 100 % igen på din første indbetaling.
  5. Find Secrets of Atlantis, og overfør penge til automaten.

KLIK HER og få 50 cash freespins og op til 1.000 kr hos LeoVegas 

Anmeldelse af Secrets of Atlantis

Atlantis automaten er en femhjuls automat med tre symbolrækker, og der er 243 gevinstlinjer. Der er altså mulighed for at vinde på alle leder og kanter. Atlantis automaten indeholder en funktion, hvor du kan vinde gratis spillerunder. Tre, fire eller fem symboler med havfruen udløser 15, 20 eller 25 gratis spillerunder.

Derudover bliver gevinster med fem ens symboler (undtagen specielle symboler) fordoblede! Under gratis spil bliver gevinster med fem ens ganget med fem!

KLIK HER og få 50 cash freespins og op til 1.000 kr hos LeoVegas 

Atlantis: Byen under vandet
Temaet er Atlantis, den undersøiske by. Der er derfor en masse blå farver på automaten. Derudover er forskellige sagnfigurer som symboler på automaten. De klassiske symboler: A, K, Q, J, 10 og 9 er også med.

Det er en super flot spilleautomat, der har en masse detaljer og farver.

Sådan spiller du på Atlantis
Først skal du indstille din indsats. Indsatsen indstiller du i venstre side, hvor du kan regulere op og ned for, hvor meget du vil satse pr. spin. Når dette er klaret, så er du klar til at spille. Du sætter spillet i gang ved at trykke på den runde spin-knap helt ude til højre. Nu er det bare at vente på resultatet.

Du kan vinde symbolgevinster fra to ens og op til fem ens symboler på en gevinstgivende linje. Linjerne burde imellem tiden være det mindste problem, da der er maks. (243) måder at vinde på, på automaten.

KLIK HER og få 50 cash freespins og op til 1.000 kr hos LeoVegas 

Gevinster og jackpots på Atlantis

Du kan vinde gevinster med de forskellige symboler. Her er det både antallet og hvilket slags symbol, der bestemmer hvor stor en gevinst, du har vundet. Du kan også vinde gratis spillerunder, og her er der selvfølgelig endnu flere chancer for at vinde symbolgevinster.

Den største og mest attraktive gevinst, det er jackpotten. Det er jackpotten: Atlantis Mystery Covered jackpot du kan vinde. Det er en progressiv jackpot, så beløbet har altså ingen endestation, før det bliver vundet. Du kan se det aktuelle jackpotbeløb inde hos Danske Spil.

Vores vurdering af Atlantis
Atlantis automaten har en masse godt at byde på. Der er et godt tema, der er fede funktioner, flotte symboler og ikke mindst en enorm førstepræmie som er den progressive jackpot.

Hvis du er eller bliver medlem hos Danske Spil, så anbefaler vi helt klart en tur forbi den mystiske Atlantis automat.

KLIK HER og få 50 cash freespins og op til 1.000 kr hos LeoVegas 

Web Analytics