18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Secrets of Atlantis

Atlantis automaten er en femhjuls automat med tre symbolrækker, og der er 243 gevinstlinjer. Der er altså mulighed for at vinde på alle leder og kanter. Atlantis automaten indeholder en funktion, hvor du kan vinde gratis spillerunder. Tre, fire eller fem symboler med havfruen udløser 15, 20 eller 25 gratis spillerunder. (regler og vilkår gælder for velkomstbonus).

Derudover bliver gevinster med fem ens symboler (undtagen specielle symboler) fordoblede! Under gratis spil bliver gevinster med fem ens ganget med fem!

Bonus til Secrets of Atlantis

LeoVegas byder nye spillere velkommen med manér, når du melder dig ind. Du skal blot oprette en konto gennem linket på siden og følge instrukserne.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til LeoVegas – klik her!
  2. Opret en konto.
  3. Foretag en indbetaling
  4. Modtag evt. en bonus.
  5. Find Secrets of Atlantis, og overfør penge til automaten.

Regler og vilkår: Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Fås ved verificering af kontoen med NemID. Ingen omsætningskrav. Skal aktiveres inden 30 dage og skal bruges inden for 3 dage efter aktivering.

Anmeldelse af Secrets of Atlantis

Atlantis: Byen under vandet

Temaet er Atlantis, den undersøiske by. Der er derfor en masse blå farver på automaten. Derudover er forskellige sagnfigurer som symboler på automaten. De klassiske symboler: A, K, Q, J, 10 og 9 er også med.

Det er en super flot spilleautomat, der har en masse detaljer og farver.

Sådan spiller du på Atlantis

Først skal du indstille din indsats. Indsatsen indstiller du i venstre side, hvor du kan regulere op og ned for, hvor meget du vil satse pr. spin. Når dette er klaret, så er du klar til at spille. Du sætter spillet i gang ved at trykke på den runde spin-knap helt ude til højre. Nu er det bare at vente på resultatet.

Du kan vinde symbolgevinster fra to ens og op til fem ens symboler på en gevinstgivende linje. Linjerne burde imellem tiden være det mindste problem, da der er maks. (243) måder at vinde på, på automaten.

Gevinster og jackpots på Atlantis

Du kan vinde gevinster med de forskellige symboler. Her er det både antallet og hvilket slags symbol, der bestemmer hvor stor en gevinst, du har vundet. Du kan også vinde gratis spillerunder, og her er der selvfølgelig endnu flere chancer for at vinde symbolgevinster.

Den største og mest attraktive gevinst, det er jackpotten. Det er jackpotten: Atlantis Mystery Covered jackpot du kan vinde. Det er en progressiv jackpot, så beløbet har altså ingen endestation, før det bliver vundet. Du kan se det aktuelle jackpotbeløb inde hos LeoVegas.

Vores vurdering af Atlantis

Atlantis automaten har en masse godt at byde på. Der er et godt tema, der er fede funktioner, flotte symboler og ikke mindst en enorm førstepræmie som er den progressive jackpot.

Vi anbefaler helt klart en tur forbi den mystiske Atlantis automat.