18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

The Vikings

Er du blandt dem som har ladet sig forføre af historierne fra den nordiske mytologi? Gudesagnene og fortællinger fra Asgård, Midgård og Valhalla? Historierne om de vilde vikingers togter på de store verdenshave – og alt hvad det fører med sig af overnaturlige kræfter, ædegilder og voldsomme kampe?

Spilnu.dk giver dig nu en enestående mulighed for at tage alt det du kender fra det tryllebindende univers med ind i spillehallen. Deres underholdende spillemaskine The Vikings tager dig med på en fantastisk rejse og nervepirrende jagt efter gode kreditgevinster og store jackpots.

Regler og vilkår gælder.

Sådan kommer du i gang

1. Opret en konto

2. Vælg nu ”Spilleautomater” og åbn ”The Vikings”

3. Sæt i gang!

Anmeldelse af The Vikings

Når du logger ind på The Vikings, bliver du ved første øjekast mødt af en traditionel spillemaskine med et helt klassisk slotdesign. Du får en maskine med 5 roterende valser, 11 faste gevinstlinjer og hele 2 progressive og særdeles attraktive jackpots.

Men. Der skal ikke mange spins til, før du vil opdage at The Vikings er meget mere end traditionel. Maskinen er spækket med overraskelser, bonusspil og underholdende features. Der er rigeligt til at holde spændingsniveauet højt – også hos den mest erfarne spiller.

Festligt, farverigt og humørfyldt design

På The Vikings er der lagt op til en fest af de store! Det allerførste du bliver mødt af, er et højlydt kor af vikinger som med sang, skrig og skrål byder dig velkommen. Festen fortsætter i et detaljeret og humørfyldt design, hvor alt lige fra baggrundsbillede, til symbolerne på valserne og det gennemførte lydbillede leder dig med på en fornøjelig og underholdende spiloplevelse.

Dobbeltchance på gevinstlinjerne og gratis spin ved gevinst

Som noget helt unikt kan du vinde både forfra og bagfra på de 11 faste gevinstlinjer på. Den erfarne spiller vil helt sikkert være vant til at starte tællingen af symboler fra ventre mod højre. På The Vikings forholder det sig anderledes. Her kan du nemlig tælle symbolerne både fra venstre mod højre og fra højre mod venstre.

Får du symbolmatch på dit spin, vinder du ikke bare en kreditgevinst. Du får oven i hatten et gratis spin som maskinen foretager helt automatisk. Ikke nok med det – vinder du også her bliver din gevinst multipliceret. Multipliceringen og de gratis spins fortsætter indtil der ikke længere er symbolmatch.

Wild og Expanding Wild

Du finder selvfølgelig også et wild symbol på The Vikings. Symbolet kan fremkomme på alle valser og gælder for et hvilket som helst symbol – undtagen dem der udløser bonusspil. På valse 2 og 4 har du også mulighed for at ramme et expanding wild. Det symbol vil – så snart valserne står stille – sprede sig til hele rækken.

Alt i alt alletiders chancer for at sende dine vinderchancer helt til tops.

Spændende bonusspil med høje kreditgevinster

På The Vikings får du mulighed for at ramme ikke mindre end 3 spændende bonusspil. Rammer du de helt rigtige symbolkombinationer, kan du komme med på spændende guldplyndring, få chancen for at hjælpe vikingerne sikkert igennem den mørke faretruende skov eller ende på en underholdende sørejse, hvor flere forskellige små spil leder dig sikkert på vej til de store kreditgevinster.

Fælles for alle bonusspil er at de udover de høje gevinster også giver dig chancen for at blive sendt direkte videre til kampen om en af de store attraktive jackpots!

Gevinster og jackpots på The Vikings

The Vikings er spækket med gevinstchancer – også i den tunge ende. Både på spolerne, hvor wildsymbolerne og de free spins øger vinderchancerne, i bonusspillene hvor du for alvor kan hive de store kreditter ned på kontoen og så selvfølgelig i særdeleshed fordi du har chancer for at ramme både en Jackpot og en Super Jackpot!

Begge jackpots er progressive. Det betyder, at de vokser hver eneste gang der spinnes på maskinen. Du kan hele tiden følge med i størrelsen på jackpotten øverst i dit skærmbillede og spilnu.dk sørger for at puljen aldrig er tom. Udløses jackpotten indsætter de straks et startbeløb. I jackpotten er der altid mindst 5000 kr og Super Jackpotten kommer aldrig under 100.000

Det mener vi

The Vikings er på alle måder et godt bud på en sjov og underholdende spillemaskine. Kombinationen af de mange muligheder for gevinst på valserne, de spændende bonusspil og ikke mindst chancen for at ramme den helt store gevisnt i jackpotten gør, at vi uden at tøve sender vores bedste anbefalinger efter The Vikings.