Henvisningslinks

Indtjening
Freespins365.dk er et gratis medie, som samler informationer og nyheder om danske bookmakere. Vi bestræber os på altid at have gode og opdaterede tilbud. Da vores hjemmeside og services er uden betaling, har vi på siden henvisnings-links og bannere (også kaldet affiliate). Disse giver os en indtjening, når du klikker på og opretter dig via disse. Afregningstype og størrelse afhænger fra annoncør til annoncør.

Vi er IKKE et en bookmaker
Vi tilbyder ikke spil eller tager mod penge, hvis du ønsker at spille. Vi er blot en portal, der videreformidler information. Men vi hjælper gerne, såfremt du skulle opleve problemer med en bookmaker eller har spørgsmål.

Uafhængighed
Selvom vi har annoncører på hjemmesiden, er vi uafhængige. Vi er ikke interesseret i at samarbejde med en bookmaker, hvis ikke de lever op til vores krav og forventninger. Derfor finder du heller ikke alle danske bookmakere på vores hjemmeside. Vi finder, udvælger og skriver selv om de tilbud, vi finder bedst. Det er ikke muligt at købe sig til god eller fra dårlig omtale på siden.

Ansvarsfraskrivelse
Vi bestræber os altid på at holde siden opdateret med korrekt information. Det er dog ikke altid, at vi bliver opdateret eller gjort opmærksomme på ændringer i kampagner og bonustilbud. Derfor skal alt information også anses som vejledende på vores hjemmeside. Vi anbefaler at dobbelttjekke hos spiludbyderen og altid læse regler og vilkår.