18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Candy Kingdom

Der er vist efterhånden ikke mange som ikke har spillet det populære smartphone spil Candy Crush. Er du en af dem som har brugt timer i det magiske slikunivers og forsøgt at få bolsjer, karameller og andet godt til at arte sig, vil du helt sikkert føle dig hjemme på Candy Kingdom. Regler og vilkår gælder.

Sådan kommer du i gang

Candy Kingdom er en sjov og anderledes spillemaskine fyldt med gode gevinster, sjove bonusspil, overraskende features og bedst af alt – 2 progressive jackpots!

For at spille på Candy Kingdom skal du have en spillekonto hos spilnu.dk. Den opretter du hurtigt – og efter få klik er du klar til at gå efter de gode gevinster.

  • Gå til spilnu.dk – klik her!
  • På forsiden – i øverste højre hjørne finder du linket opret spilkonto. Klik her og indtast de få oplysninger, du bliver bedt om.
  • Når alle oplysninger er på plads, sætter du de penge du vil spille for ind på din konto.
  • Nu er du klar til at finde Candy Kingdom. Den finder du under spillemaskiner med jackpot. Klik dig ind på maskinen og overfør penge fra din konto til spillet. De penge der er tilbage, når du afslutter dit spil bliver helt automatisk sat tilbage på din konto.
  • Der er kun en enkelt ting du skal tage stilling til, før du kan sætte tromlerne igang. Der er ingen gevinstlinjer at aktivere eller justere. Du skal bare vælge, hvilket niveau du vil spille på. Du kan vælge fra niveau 1 – 10 og satse fra 0,25 – 10 kr pr spin.
  • Når dit sats er på plads, er der kun tilbage at sætte hjulene igang og krydse fingre for, at slikkombinationerne falder ud til din fordel.

Anmeldelse af Candy Kingdom

Når du logger ind på Candy Kingdom, møder du en spillemaskine med 5 valser og et simpelt og overskueligt gameplay. Men tag ikke fejl – simpelt er bestemt ikke det samme som kedeligt! Der er massevis af små finurlige features, bonusspil og overraskelser til at holde selv den mest erfarne spiller underholdt.

Her bliver du inviteret indenfor i et sukkersødt univers. Hvor de mangefarvede slikikoner kun venter på, at du får dem til at lande i de rette kombinationer. Og tag ikke fejl. Der er langt mere at hente på den pastelfarvede spillemaskine end slik og søde sager.

På Candy Kingdom slipper du for de traditionelle spillelinjer. Her gælder det i stedet om at matche slik. Har du mindst tre ens slikikoner ved siden af hinanden – vandret eller lodret er der gevinst. Jo flere ikoner du samler i din klynge des større bliver gevinsten.

Du får selvfølgelig også en række bonusspil at sigte efter. Her er det de stribede bolsjer, du skal holde øje med. Dukker der 2, 3 eller 4 op i dit spillefelt, er du videre til et af de 3 sjove bonusspil. Derudover kan du skaffe dig adgang til gameflash ved at få fuldt hus i den sjove ekstra feature mønsterbryderen.

Sidst – men absolut ikke mindst er der hele 2 progressive jackpots at gå efter på Candy Kingdom.

Pastelfarvede skumtoppe og humørfyldte sliksymboler

Der er virkelig disket op til det helt store sukkerrush på Candy Kingdom. Alt lige fra baggrunden, knapperne på værkstøjslinjen, symbolerne på valserne og figurerne som dukker op i bonusspillene har ét eneste tema – nemlig sukker.

Der er kager, store bjerge med pastelfarvet skum og finurlige sliksymboler som blinker, smiler og siger sjove lyde. Det hele er selvfølgelig holdt i sukkersøde pastelfarver og lydene er bløde og afdæmpede. Du lander kort og godt blødt og behageligt og tilpas syntetisk til virkelig at mærke, at du er kommet i slikhimlen.

Symboludskiftning og multiplikator ved gevinst

Der er rigtig gode chancer for at få gevinst på valserne, når du spiller på Candy Kingdom. Alene det at symbolerne ikke skal lande på bestemte linjer, men bare kædes sammen 3 og 3 øger dine gevinstchancer betragteligt hver eneste gang, du sætter hjulene igang.

For at forsøde det hele lidt mere, får du oven i hatten symboludskiftning, når du rammer en vinderkombination. Dine vindersymboler popper væk – resten af symbolerne falder på plads i rækkerne og de tomme huller erstattes af nye. Det giver dig en række nye kombinationer og chancen for at vinde igen.

Vinder du også her multipliceres din gevinst. Både multipliceringen og udskiftningen fortsætter, indtil der ikke længere er symbolmatch.

Sjove bonusspil med sukkersøde gevinster

Slikfesten fortsætter, når du skaffer dig adgang til et af de 3 sjove bonusspil. Her får du både mulighed for at fylde store æsker med lækkert – og kostbart slik, samle lækre gevinstgivende kager og gå på jagt på vaffelbjerget efter de sager som kan forsøde tilværelsen og sende dig direkte mod jackpotten.

Som en ekstra feature har Candy Kingdom det de kalder Mønsterbryderen. Ved siden af dit spillefelt får du tildelt et bestemt mønster, som du skal ramme efterhånden som du får gevinst. Hver gang en af dine vinderkombinatiner rammer de markerede felter, er du et skridt videre på gameflash. Når du har hele pladen fuld, starter gameflashet helt automatisk.

Fælles for alle bonusspil og gameflash er, at kreditgevinsterne vokser og du kan skaffe dig direkte adgang til de store attraktive jackpots.

Gevinster og jackpots på Candy Kingdom

Der er rigtig mange gevinster at hente på Candy Kingdom. Helt fra små kreditgevinster på få øre, til de lidt større og bedre, videre til de fine kreditter i bonusspillene og så – selvfølgelig helt i top – de to jackpots! Her bliver du på ingen måder snydt!

Begge jackpots er progressive. Det betyder, at puljen vokser, hver eneste gang der spinnes på maskinen. Og det er altså ikke så lidt. Du vil hurtigt opdage at puljerne lynhurtigt bliver store og ender i den helt tunge ende! Oven i købet sørger Spilnu.dk for, at puljerne aldrig er helt tomme. Jackpotten er altid på mindst 5000 og Super Jackpotten kommer aldrig under 100.000!

Det mener vi

Candy Kingdom er en af de der maskiner du bare skal prøve! Den er – trods sit simple design og overskuelige gameplay – en maskine så spækket med gevinster og overraskelser at enhver vil føle sig godt underholdt. Her er der i hvert fald ingen tvivl. Candy Kingdom får vores bedste anbefalinger!