18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Piggy Riches

Har du prøvet Piggy Riches spilleautomat? Find og nyd dette spil på Maria Casino i dag! Regler og vilkår gælder.

På Piggy Riches automaten er der fem hjul med hver især tre symboler synlige. Der er 15 gevinstudløsende linjer. Spilleautomaten indeholder både et scatter- og et wild-symbol. Med scatter-symbolet kan der f.eks. vindes free spins og multiplikatorer, mens wild-symbolet erstatter de andre symboler og udløser endnu større gevinster.

De rige grisebasser byder på mange og gode muligheder for gevinster.

Den gyldne gris

Grisene på ’Piggy Riches’ er som navnet indikerer, nogle velhavende grise. Symbolerne på automaten består derfor f.eks. af: En pose med guld, et guldbelagt kreditkort, en sparegris fyldt med penge. Wild- og scatter-symbolet forestiller hver Hr. og Fru velhavende gris.

Temaet er ført igennem hele automaten. Der er derfor også bundter med pengesedler ved gevinstlinjerne, og der er guld- og diamantbelagte symboler. Der er massevis af farver og detaljer på automaten.

Sådan spiller du på Piggy Riches

Du starter med at indstille, hvor meget du vil satse pr. spin. Her kan du regulere på både satsniveau og møntværdien. Du kan satse ned fra 1.50 krone pr. spin og helt op til 300 kroner pr. spin.

Spin-knappen er den runde grønne knap i midten. Du trykker på denne for at sætte automaten i gang. Herefter er det bare at vente på resultatet.

Hvis du vinder en gevinst, så kan du helt nederst se, hvor meget du har vundet i kroner.

Gevinster og jackpots på Piggy Riches

På Piggy Riches automaten kan du vinde helt op til 360.000 mønter. Du kan også vinde både free spins og multiplikatorer, der også er med til at øge din gevinstpulje.

Vores vurdering af Piggy Riches

Piggy Riches automaten er både sød og sjov og frembringer det gode humør. Der er mulighed for at vinde flere forskellige slags gevinster, hvilket altid er et plus.

Der er mulighed for at satse høje beløb, hvis man godt kan lide at satse og gerne vil vinde de lidt højere beløb.