18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gonzos Quest

Anmeldelse af Gonzos Quest

Når du logger ind på Gonzos Quest bliver du straks mødt af et iøjnefaldende, gennemført og meget specielt design. Der er kræset for alle detaljer, og NetEnt har med dette mesterværk af en spillemaskine skabt et univers som fanger selv den mest kræsne spiller. Regler og vilkår gælder.

Du får en slot med 5 tromler og 3 rækker som tilsammen danner et spillefelt med 15 felter. I stedet for de obligatoriske roterende hjul, falder ikonerne ned enkeltvis – forklædt som store stenblokke med datidens symboler og ikoner på. Er der gevinst, springer de gevinstgivende blokke i luften – nye falder ned og giver endnu en chance for gevinst. Det giver et sjovt og anderledes skærmbillede – og ikke mindst massevis af vinderchancer.

Maskinen har 20 gevinstlinjer som løber på kryds og tværs af spillefeltet – altid fra venstre mod højre. Vil du se hvilken retning hver linje bugter sig, holder du bare curseren på det lille tal i siden – så bliver linjen straks fremhævet med hvidt lys. Alle linjer er aktive hele tiden – det giver dig utallige chancer for at ramme en rentabel kombination – hver gang du spinner.

Som noget helt specielt har du i Gonzos Quest mulighed for at vinde en masse free spins under hele spillet. Alt det kræver er, at du rammer en kombination med 3 free fall symboler på de 3 første tromler. Gør du det, er der 10 free spins til dig – 10 nye chancer for at ramme den store gevinst.

Maskinen indeholder også et Wild symbol – en joker som kan erstatte et hvilket som helst kreditgivende symbol på din linje.

Alt i alt får du en spillemaskine med massevis af vinderchancer, rigtig gode gevinster og massevis af free spins!

Autentisk og fængslende grafik

Der er ikke så meget at komme efter, når NetEnt udgiver en spillemaskine. Grafik, lys, lyd og billeder er altid i en klasse for sig – og det gælder også for Gonzos Quest.

Du bliver ført ud på de store verdenshave og med ind i de dybe skove – hele tiden ledsaget af Gonzo, hovedpersonen i spillet. Introduktionsvideoen, hvor Gonzo stikker af fra de andre opdagelsesrejsende for at fortsætte missionen på egen hånd, kickstarter det visuelle indtryk. Opbygningen, ikonerne og baggrundslydende sætter prikken over i’et og fuldender den autentiske og imponerende grafiske oplevelse.

Sådan spiller du Gonzos Quest

Det er helt simpelt – på Gonzo’s Quest skal du bare spinne.

Nederst lige under spillefeltet – har du din navigationslinje. Det er herfra kan du foretager dine justeringer og også herfra du sætter tromlerne igang. Du har både mulighed for at spinne manuelt og sætte maskinen på autospin. Det er også her, du holder øje med din tilbageværende kredit og indsætter flere penge.

De justeringer som er vigtige for dig, er indsatsniveauet og møntværdien. Det er her, du kan justere op og ned og dermed ændre på det beløb, du smider i maskinen. Gevinststørrelsen stiger selvfølgelig i takt med at du øger din indsats og det er, når du satser maks, at de helt store jackpots kommer på banen.

Gevinster og jackpot i Gonzos Quest

Gonzos Quest er virkelig en af de gevinstrige spillemaskiner!

Chancerne for at få en kreditgevinst på tromlerne er rigtig stor. Du har 20 aktive linjer at gøre godt med og oven i købet et Wild symbol som øger chancerne for den helt rigtige kombination betragteligt.

Spillet er også udstyret med en multiplier. Der er symboludskiftning, når du har ramt en rigtig kombination. Vinder du også her udskiftes de igen. For hver udskiftning bliver værdien af symbolerne multipliceret, så er du heldig kan bare få spins hive en af de helt store jackpots ned på din konto.

En af grundende til at lige netop denne spillemaskine er velbesøgt, er de mange free spins du kan vinde mens du spiller. Hvert eneste free spin er en gevinst i sig selv og giver dig flere chancer for at få fat på de gevinster der virkelig tæller.

Vores vurdering af Gonzos Quest

Du bliver ikke skuffet, hvis du beslutter dig for at prøve lykken på Gonzos Quest. Det er på alle måder en flot og underholdende maskine – en af dem man vender tilbage til igen og igen.

De mange gevinstlinjer, de utallige muligheder for at ramme en gevinstgivende kombination og muligheden for hele tiden at vinde free spins er én ting. Grafikken, lyden, opbygningen og det gennemførte design er en anden. Kombinationen af det gør at vi i hvert fald gladeligt sender vores bedste anbefalinger efter Gonzos Quest!