18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Golden Pyramid

Når SPILNU inviterer dig indenfor på deres underholdende spillemaskine Golden Pyramid, bliver du fra det sekund, du sætter tromlerne igang hyllet ind i et mytisk og forunderligt univers. Du bliver ført ind i de gyldne pyramiders overdådige skattekamre. Her gemmer sig de mest dyrebare skatte og hvert eneste spin giver dig mulighed for at tage del i de gyldne herligheder. Regler og vilkår gælder.

Golden Pyramid er med sin simple opbygning, sit overskuelige gameplay, sine mange gevinstmuligheder og ikke mindst sine 2 attraktive jackpots en af de maskiner, som trækker mange spillere til hver eneste dag.

Anmeldelse af Golden Pyramid

Golden Pyramid har 9 valser. De fordeler sig i et gitter på 3×3 felter og det efterlader dig med 8 aktive spillelinjer – 3 vandrette, 3 lodrette og 2 diagonale. Alle linjer er aktive hele spillet igennem – dem kan du ikke ændre på. For dig betyder det alletiders chance for at vinde på flere linjer ad gangen, hver gang du sætter tromlerne igang.

Spændingen på tromlerne er en ting. De oplevelser der venter dig, når du skaffer dig adgang til et af spillets 3 bonusspil er en helt anden. Her får du virkelig lov til at opleve, hvad det vil sige, når detaljeniveauet er på plads. Der er om muligt endnu mere spænding og meget mere mystik i vente, efterhånden som du arbejder dig vej ind i de store pyramider.

Autentisk og fantastisk flot temaopbygning

Der er ikke en finger at sætte på designet på Golden Pyramid. Det er gennemført og flot, at selv den mest kræsne spiller må lade sig imponere. Baggrunden, farvevalget, designet på knapper, bonusspil og ekstra detaljer sender straks tankerne mod ørkenvarme, bagende sol og de imponerende egyptiske bygningsværker.

Alle symboler på valserne er nøje afstemt med temaet. Når du spinner, er det med diamanter, smukt dekorerede vaser, gyldne templer og imponerende slotte. For at fuldende den mystiske stemning er spillet hele tiden akkompagneret af eksotisk baggrundsmusik og spændingsniveauet i musikken stiger i takt med, at du nærmer dig en gunstig kombination.

Med andre ord – på alle måder en gennemført spillemaskine.

Symboludskiftning og multiplikator når du vinder

Ikke nok med at du – med dine 8 aktive spillelinjer – har massevis af vinderchancer hver gang du spinner. På Golden Pyramid skrues der ekstra op for dine vinderchancer med gratis symboludskiftning. Når du vinder, bliver de symboler du har vundet på helt automatisk udskiftet med nye. Det giver helt nye kombinationer i dit spillefelt og dermed også helt nye vinderchancer. Oven i købet multipliceres din gevinst, hvis du også vinder på de nye kombinationer. Mønsteret gentager sig indtil der ikke længere er symbolmatch.

Fængslende bonusspil og indbringende gameflash

Der er meget andet at hente på tromlerne end kreditgevinster. Maskinen indeholder også en række symboler som ved match af 3 sender dig videre til et af spillets bonusspil.

Her vikles du om muligt endnu mere ind i alt det mystiske. Det er også her der for alvor er store gevinster på spil. Dem får du mulighed for at få fat på i de hemmelige gravkamre i den skjulte pyramide. I puslespillet hvor du skal samle spor nok til at finde faroens skat, eller ved at vriste funklende diamanter ud af skarbæens kløer i Gem Quest.

Fælles for alle bonusspil og maskinens indbringende gameflash er, at de ud over kreditgevinsterne også kan bringe dig direkte videre til kampen om den store gyldne jackpot!

Gevinster og jackpot på Golden Pyramid

Der er både mange og gode gevinster at hive hjem på Golden Pyramid. Alene det at du altid spiller med 8 aktive gevinstlinjer giver et godt udgangspunkt. Dertil kommer, at du både får symboludskiftning og multiplikator. Det giver også point på gevinstkontoen. Endelig sætter maskinens bonusspil med ekstra høje gevinster prikken over i’et.

Men. Det der gør Golden Pyramid attraktiv er selvfølgelig maskinens 2 progressive jackpots! Du får både en Jackpot og en Super Jackpot at spinne efter og du vil straks opdage, at begge puljer hurtigt vokser sig store. SPILNU sørger oven i købet for, at puljerne aldrig er tomme. Indløses jackpotten indsættes straks et mindstebeløb. Jackpotten kommer aldrig under 5000 og i Super Jackpotten vil der altid være mindst 100.000 kr.

Det mener vi

Golden Pyramid er et rigtigt godt bud, hvis du bare gerne vil være godt underholdt, når du spiller. Du får en maskine som trods sit simple gameplay stadig kan holde spændingsniveauet højt hos selv den mest kræsne spiller.

At der samtidig er talrige gevinstchancer og endda mulighed for at opfylde drømmen om den helt store jackpot vægter selvfølgelig også højt. Vi er i hvert fald ikke i tvivl – Golden Pyramid er en af de maskiner, du vender tilbage til igen og igen.