18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Diamond Express

Tag med Spilnu.dk ind i guldminens endeløse skattekammer. Her får du chancen for at grave dig frem til funklende diamanter og farvestrålende juveler. Her tager du på tur i minelabyrinten for at komme længere og dybere ind i mørket – der hvor de største og mest dyrebare skatte gemmer sig. Spændingsniveauet er højt fra allerførste spin og der venter dig en spiloplevelse af de helt store.

Diamond Express er en af de mest populære spillemaskiner hos spilnu.dk og det er ikke så mærkeligt. Den simple opbygning, de spændende bonusspil og ikke mindst chancen for at ramme hele 2 super attraktive jackpots gør, at maskinen går rent ind hos alle! Regler og vilkår gælder.

Sådan kommer du i gang

Allerførst skal du have en spillerkonto hos spilnu.dk. Du finder kasinoet lige her. Herfra er du kun få klik fra at kunne sætte tromlerne igang.

  • Følg linket opret spilkonto direkte fra forsiden. Her bliver du nemt og hurtigt guidet igennem og efter ganske få oplysninger har du en konto.
  • Indsæt det beløb du ønsker at spille for.
  • Når der er penge på din konto er du klar til at finde Diamond Express. Du finder maskinen under Spillemaskiner med Jackpot.
  • Dit næste skridt er at overføre penge til selve spillemaskinen. Det får du helt automatisk mulighed for, når du prøver at sætte hjulene igang.
  • Når pengene er på maskinen, kan du straks se din kredit i nederste venstre hjørne. Hvis du efterlader et indskud, får du en indbetalingsbonus.
  • Det eneste du skal tage stilling på Diamond Express er, hvilket niveau du vil spille på – altså hvor højt du vi satse pr spin.

Anmeldelse af Diamond Express

Diamond Express byder dig velkommen med et meget simpelt og overskueligt design. Du får en spillemaskine med 9 valser fordelt i et spillefelt på 3×3 felter. Kombinationen giver dig 8 gevinstlinjer – 3 vandrette, 3 lodrette og 2 diagonale. Alle linjerne er aktive gennem hele spillet og giver dig mulighed for at ramme plet på flere linjer, hver gang du spinner.

Det er ikke kun gevinstchancer Diamond Express er gavmild med. Du får også 3 spændende bonusspil og et gameflash at sigte efter. Sidst men bestemt ikke mindst er der også 2 yderst attraktive jackpots som kan blive dine.

Detaljefyldt og flot design

I det sekund du logger ind på Diamond Express, er du allerede på vej ind i minen. Togskinnerne baner vejen – ind i skakten, hvor de store funklende diamanter hele tiden lokker dig længere og længere ind i dybet.

Detaljeniveauet er på plads og du er slet ikke i tvivl om, hvilket miljø du befinder dig i. Selve designet er bygget op, som var det lavet i faldefærdigt træ. Belysningen klares af klassiske staldlygter. Jorden uden for minen er tør og stenet og kun enkelte totter græs stikker frem her og der.

Ikonerne på valserne er først og fremmest de dyrebare diamanter i forskellige størrelser. Men du møder også hakker, dynamit og andre redskaber til den perfekte diamantjagt. Alt sammen noget der er med til at give dig den fuldendte spiloplevelse.

Symboludskiftning og multiplikator ved gevinstVinder du på en eller flere af dine 8 gevinstlinjer, får du ikke kun udbetalt din kreditgevinst. Du får oven i hatten en ekstra vinderchance. På Diamond Express bliver dine vindersymboler nemlig helt automatisk udskiftet med nye, når din gevinst er udbetalt. Vinder du også på de nye kombinationer, bliver din gevinst oven i købet multipliceret.

Både symboludskiftningen og multipliceringen fortsætter, indtil der ikke længere er gevinst på dine linjer.

Spændende bonusspil med attraktive kreditgevinster

Diamond Express giver dig mulighed for at ramme intet mindre end 3 bonusspil. Og her er der altså virkelig chance for at score den store gevinst!

Du får både mulighed for at samle unikke diamanter direkte på tromlerne i Buffalospillet, sprænge dig vej gennem et separat spillefelt spækket med diamanter i diamantjagten og komme med minevognen ind i den spændende minelabyrint.

Fælles for alle bonusspil er, at de – udover de store kreditgevinster – giver dig mulighed for at få adgang til jackpotflash. Og det er altså her de virkelig høje gevinster gemmer sig!

Gevinster og jackpots på Diamond Express

Der er virkelig gode gevinster at gå efter på Diamond Express. Alene på valserne er gevinstchancerne store – faktisk lover spillemaskinen dig en tilbagebetalingsprocent på hele 97 %! Og – når du får adgang til et bonusspil, kan du virkelig glæde dig til at se tallene på kreditgevinsterne blive store.

Vigtigst af alt får du også 2 særdelses attraktive og progressive jackpots! Du kan både få Jackpot og Super Jackpot. Fordi Diamond Express er velbesøgt vil du også opleve at beløbet i begge jackpots hurtigt vokser sig virkeligt stort! Oven i købet sørger Spilnu.dk for at puljerne aldrig er tomme. Indløses gevinsten sætter de straks et startbeløb ind igen.

Jackpot er altid på mindst 5000 og Super Jackpot kommer aldrig under 100.000.

Det mener vi

Diamond Express er uden tvivl en spillemaskine, du kommer til at vende tilbage til igen og igen. Man kan ganske enkelt ikke lade være!

Den fængslende grafik. De mange spændende drejninger dit spil kan tage gennem bonusspil og gameflash. De attraktive gevinster og selvfølgelig visheden om at millionærdrømmen rent faktisk kan gøres til virkelighed, hver gang du sætter tromlerne i gang.

Alt sammen det der gør lige præcis Diamond Express til et rigtigt godt bud på mange timers underholdning – både for den helt nye og den mere erfarne spiller.