18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Football: Champions Cup

Er gratis spillerunder og fodbold to af dine interesser, så skal du kigge med her. Du kan lige nu få free spins til spilleautomaten Football Champions Cup hos SPILNU. Brug bonuskoden: OCB100 (regler og vilkår er gældende).

Bonus til Football Champions Cup

Som nyt medlem hos SPILNU kan du få en super god velkomstbonus. Det eneste du skal gøre er at oprette en konto, lægge et indskud og indtaste bonuskoden: OCB100 og vupti, så er der gratis spins bonus retur.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til SPILNU – klik her
  2. Opret en konto med bonuskoden OCB100.
  3. Du får nu en super velkomstbonus som ny spiller!
  4. Find Football Champions Cup automaten, og overfør penge fra din spilkonto til automaten.

Anmeldelse af Football Champions Cup 

Allerede fra start af kan man mærke, at der er gjort noget ekstra ud af automaten. For at gøre oplevelsen endnu mere unik, så skal du starte med at vælge et flag, der repræsenterer et fodboldhold. Spilleautomaten indeholder fem hjul med hver især tre rækker. Der er 20 gevinstudløsende rækker på spilleautomaten. Spilleautomaten indeholder både et bonusspil og en free spins turnering, hvor det gælder om at gå hele vejen til finalen. Præcis som man også ser det i fodboldturneringer.

Vinder man finalen kan man vinde op til 100.000 mønter i gevinst!

Kreativ fodboldautomat

En spilleautomat med et fodboldtema er der ikke nødvendigvis meget nyt i, men selve indholdet med en free spins turnering og valget af fodboldhold er en sjov idé. Spilleautomaterne repræsenterer fodboldtemaet godt, og der er mange gode detaljer på automaten. Der er et fedt bonusspil, hvor du skal skyde på mål.

Sådan spiller du på Football Champions Cup

Det første du bliver bedt om, det er at vælge et flag/land, du ønsker at spille for på automaten. Herefter kan du inde på automaten vælge indsatsniveau og indstille møntværdien. Spin-knappen finder du under selve hjulene, i midten. Her sætter du symbolerne i gang og finder ud af, om du har vundet en gevinst eller ej.

Symbolernes udfald afslører både gevinster og er med til at afgøre, hvor langt du når i free spins turneringen.

Gevinster og jackpots på Football Champions Cup

Der er ingen jackpots på selve Football Champions Cup automaten, men som medlem hos SPILNU er der andre automater med jackpots tilknyttet.

På automaten Football Champions Cup er der mange og mange forskellige slags gevinster, du kan vinde. Du kan vinde almindelige møntgevinster, du kan vinde free spins, og så kan du i free spins turneringen vinde op mod 100.000 mønter i gevinst.

Vores vurdering af Football Champions Cup

Football Champions Cup er en super fed spilleautomat med fodbold som tema og omdrejningspunkt. Fodbold er ikke kun tema, men er virkelig en del af automaten i forskellige fede bonusspil og features.

Melder du dig ind hos SPILNU, så bør denne automat helt sikkert være på din to-do liste.