18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aloha!

Vi glæder os til at fortælle om den flotte Aloha spilleautomat. Prøv Aloha-automaten hos Maria Casino. Følg vores instrukser længere nede og kom godt i gang! Regler og vilkår gælder – læs dem alle HER.

Anmeldelse af Aloha

Der er seks hjul og fem rækker på Aloha. Dette skiller sig ud fra de fleste andre automater der som regel har fem hjul med tre rækker. Noget andet der er anderledes er antallet af symboler, der skal til for at udløse gevinster. Hvor det normalt er fra tre symboler og opefter, så er det her fra ni symboler og helt op til 30 symboler af den samme slags. På Aloha automaten dukker symbolerne nemlig op i ’klynger’.

30 symboler af det højst betalende symboler ganger indsatsen med 10.000!

På automaten findes et symbol med et spørgsmålstegn påmalet. Symbolet skifter til det symbol, der i en klynge udbetaler den største gevinst.

Sticky Re-spins funktionen kan pludselig dukke op på hjulene. Denne funktion holder gevinstgivende symboler fast, mens alle andre symboler bliver skiftet ud. Der bliver på den måde mulighed for både at vinde igen og vinde endnu mere end sidst!

På Spilleautomaten Aloha er der også mulighed for at vinde gratis spillerunder! Under gratis spil bliver alle symboler med lav værdi fjernet – oveni det så får du en ekstra tur, hvis der ikke er gevinst på din sidste gratis spillerunde!

Aloha automaten stopper aldrig og her er også både store og små symboler. De store symboler tæller som to, og man er derfor med dem allerede tættere på en gevinst!

Super flotte effekter på Aloha automaten

På Aloha automaten befinder vi os ikke overraskende i et Hawaii-lignende miljø. Der er en gruppe af forskellige totem-figurer i forskellige farver, og så er der også blomster og frugter som symboler. Når du vinder en klyngegevinst, så flammer klyngen op i symbolets farve. Det er en super lækker automat med flot grafik og levende effekter.

Sådan spiller du på Aloha

På Aloha automaten finder du nederst en masse forskellige indstillinger. Indsatsniveauet går fra 1-10 og mønterne har en værdi fra 10 øre og op til 20 kroner. Spiller du med det højeste niveau og med den højeste møntværdi er din indsats 2000 kroner pr. spin. Den laveste indsats pr. spin er 1 krone.

Den store runde grønne knap i midten med de to pile er spin-knappen. Du skal blotte klikke på denne, når du er klar til at spille, og så er spillet i gang.

Gevinster på Aloha

Med de almindelige gevinstsymboler kan du vinde indsatsen fra fem og op til 10.000 gange igen. Der kan i alt vindes op i mod 100.000 mønter på automaten.

Du kan vinde op mod 12 free spins i hovedspillet og under free spins, kan der så igen vindes op til fire free spins. Hvis du ikke vinder en gevinst på dit sidste free spins, så får du et nyt free spin, indtil du til sidst vinder en gevinst. Når du har modtaget free spins, vil du altså altid vinde minimum én gevinst. Ikke nok med det, så kan du også vinde re-spins. Re-spins holder gevinstgivende symboler fast og gør plads til endnu flere gevinstudløsende symboler.

Der kan vindes mange gevinster på Aloha automaten, og de kan vindes på et hav af forskellige måder.

Vores vurdering af Aloha

Med Aloha-automaten får du både en super flot automat med et lækkert udseende og heldigvis så lever indholdet også op til spilleautomatens ydre. Der er helt vildt mange muligheder for at vinde gevinster, og der er massevis af features.

Du kan ikke undgå at blive bare en smule begejstret over en spilleautomat, der ligefrem insisterer på, at du skal vinde gevinster med dine free spins.