18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PandaMania

Har du mod på at prøve spilleautomaten PandaMania? Find dette spil på Videoslots i dag! Regler og vilkår gælder.

Anmeldelse af PandaMania

Der er ikke så meget at være i tvivl om. Når du logger ind på PandaMania er der én dagsorden og det er: sjov og ballade! Alt – lige fra de spøjse symboler på tromlerne, den festlige baggrund og den skøre musik i baggrunden indikerer, at her er der gang i gaden. Og det er ikke helt almindelige pandaer, du møder på din vej.

Du får en helt klassisk spillemaskine. Opbygningen er som du kender den fra de gode gamle spillehaller. Maskinen har 5 tromler – 3 rækker og ialt 25 gevinstlinjer. Linjerne løber på tværs af maskinen fra venstre mod højre.

På PandaMania finder du selvfølgelig også et wild. Her er det en glad karamelspisende panda, du skal holde øje med. Dukker han op på dine tromler, erstatter han ethvert andet symbol undtagen bonus og scatter. Den glade panda øger altså dine – i forvejen gode – vinderchancer.

Men det er ikke kun på tromlerne den glade panda er løs. Faktisk vil du opleve, at der – på helt tilfældige tidspunkter – cykler en stor panda henover din skærm. Gør den det, giver den et eller flere symboler et dask på vejen. De symboler han rammer omdannes også til wild.

Der er selvfølgelig også bonusspil og sjove overraskelser på PandaMania.

Får du 3 Pick Me symboler vilkårligt placeret på spillepladen, udløser det et bonusspil. Du skal her vælge hvilket af dine Pick Me symboler pandaen skal låse op. Når han har fjernet hængelåsen, udløses der straks en gevinst. Du kan være heldig, at han lader dig fortsætte med flere symboler og det kan også være at spillet stopper efter den første. Han forsvinder automatisk ud af billedet igen, når spillet er slut.

Rammer du PandaMania symbolerne – også et vilkårligt sted i spillefeltet, har du ramt et scatter symbol. Her multipliceres din gevinst alt efter hvor mange, du har ramt. Du skal have mindst to scatter-symboler for at starte multiplikatoren.

Tilfældig symbol bonus er din chance for at vinde free spins. Får du tre tilfældige symboler et sted i dit spillefelt, vinder du 10 free spins. Tromlerne kører automatisk under dine free spins og vinder du her, fordobles dine præmier oven i købet.

Endelig vil du lige under dit spillefelt – i højre side – opleve at en lille knap med hjerter/klør engang imellem lyser op. Gør den det, kan du gamble med din gevinst. Klikker du på den, kommer du til en ny spilleplade. Her skal du på bedste roulettevis gætte på hvilken farve eller hvilken kulør, det kort der vendes har.

Du får altså – udover de mange gevinstgivende kombinationsmuligheder på tromlerne – også en masse ekstra spil og bonusrunder, når du spiller på PandaMania.

Humørfyldt og finurligt design

Det er NextGen gaming der står bag designet, og det har de gjort godt.

Temaet udspiller sig i en dyrepark hvor pandaerne har bagbundet dyrepasseren og er stukket af. De udnytter friheden til fulde, ræser på cykler, hopper på hovedet i vandfaldet og spiser bunkevis af slik. Alt på maskinen understreger temaet. Baggrunden er parken – med balloner, forlystelser og blå himmel. På tromlerne finder du – udover pandaer – zoo billetter, den stakkels passer og bunkevis af slik.

Lydene understøtter også den tossede situation – både med skingert cirkusmusik, høje hvin og naturens lyde i baggrunden.

Det er festligt og sjovt – helt som det skal være i en dyrepark.

Sådan spiller du PandaMania

Selve gameplayet er simpelt. Det er kun ganske få justeringer, du skal kende til, før du kan deltage i den sjove jagt.

På PandaMania bestemmer du selv, hvor mange linjer du vil aktivere. Du justerer nemt op og ned på antallet på pilene i venstre side lige under spillefeltet. Du kan også justere på antallet af linjer ved at trykke på de små tal i siden af spillefeltet.

Det næste du skal gøre er at beslutte, hvor meget du vil satse pr linje. Det gør du på pilene lige ved siden af – her klikker du også op eller ned. Du kan satse helt fra 0,20 – 20 kr pr linje. Din indsats på PandaMania kan altså variere helt fra 0,20 kr til 500 kr for en enkelt indsats.

Beløbstørrelsen på dine gevinster regnes ud fra din indsats. Jo større indsats – des højere gevinst. Og jo flere aktive linjer – des flere chancer for at ramme en vinderkombination.

Så er der kun tilbage at spinne. Det gør du på den store grønne pil helt ude i højre side. Ønsker du at sætte maskinen på autospin, finder du også den mulighed på knapperne under dit spillefelt.

Gevinster på PandaMania

På PandaMania ligger både antallet af kreditgevinster og størrelsen af dem i den absolut gode ende af skalaen. Ikke mindst pga scatter symbolet pandamania som helt automatisk multiplicerer din gevinst – og det helt op til 100 gange!

En anden gevinst-magnet er selvfølgelig muligheden for at spinne gratis. Den helt unikke mulighed for at score 10 free spins på tromlerne og at de gevinster du scorer på dine free spins straks bliver fordoblet, får hurtigt kreditterne helt i top.

Du bliver bestemt ikke snydt for de gode gevinster, når du spiller på PandaMania. Der er nok til at få kontoen fyldt godt op.

Vores vurdering af PandaMania

Der er uden tvivl mange timers festlig underholdning at hente på PandaMania. Den simple opbygning og det nemme gameplay gør maskinen tilgængelig for alle – selv den helt nye spiller. De sjove bonusspil og overraskende features på tromlerne sørger for, at selv den erfarne og lidt mere krævende spiller føler sig underholdt og de mange gevinster og ikke mindst størrelsen på dem gør, at du hele tiden er klar til at satse lidt mere.

PandaMania er helt sikkert et besøg værd!