18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Thunderstruck 2

Har du lyst til at prøve kræfter med spilleautomaten Thunderstruck 2? Besøg CAsino.dk og nyd dette spil!

Regler og vilkår gælder.

Anmeldelse af Thunderstruck 2

Når du logger ind på Thunderstruck 2 møder du ikke bare en designmæssigt flot og detaljeret spilemaskine. Du får også en maskine som på mange måder adskiller sig fra de traditionelle slots, du ellers finder i spillehallerne.

Her finder du ingen gevinstlinjer. Når tromlerne standser og symbolerne er faldet på plads i de 15 felter som rækkerne danner, har du ikke mindre end 243 mulighder for at ramme en gevinstgivende kombination. Ud over det er maskinen spækket med overraskende features, hjælpende wild symboler og spændende bonusspil.

For at vinde skal du matche symboler på 3 tilstødende tromler. Tællingen af symboler starter altid på det første hjul fra venstre mod højre. Hvor på tromlen symbolet er placeret er underordnet.

På spillemaskinen finder du også et Wild symbol. Wild fungerer som en joker og matcher ethvert symbol – er der flere muligheder for match, vil maskinen automatisk vælge kombinationen med den højeste gevinstværdi. Oven i købet fordobler wild symbolet dine gevinster, når det indgår i en vinderkombination.

Men det stopper ikke her. På Thunderstruck 2 vil du opleve, at du på vilkårlige tidspunkter bliver sendt ud i et wild stormvejr. Her omdannes symbolerne på helt op til 5 tromler til wilds og det sender dig altså ud i et stormvejr med gevinstregn til følge.

Du får selvfølgelig også et scatter symbol. Her er det Thors Hammer – Mjølner, du skal holde øje med. 2 af dem i spillefeltet udløser en kreditgevinst og rammer du 3 eller flere, sendes du direkte videre til spillets spændende bonusspil – Great Hall of Spins.

Her bliver det rigtig sjovt! Det er i Great Hall of Spins, du vinder free spins. Jo flere gange du besøger Hall’en, des flere bonusrunder udløses der. Når du rammer toppen, er der hele free spins at hente hver gang!

Thunderstruck er altså ikke kun en spillemaskine med mange gevinstchancer – det er bestemt også maskinen for dig som går målrettet efter free spins.

Fængslende og flot fremstilling af den nordiske mytologi

Det er Microgaming som står bag softwaren på den veludførte spillemaskine Thunderstruck. De har – uden tvivl – formået at bringe det bedste fra den nordiske mytologi med både i designet og i selve gameplayet.

Det er selvfølgelig Thor der er hovedpersonen i spillet. Både han, hans bolig for enden af regnbuen og den kendte hammer med de enorme superhelte-lignende egenskaber toner frem på tromlerne, når du spinner. Men du får også lov til at møde de andre guder, gotiske bogstaver og flotte vikingeskibe.

Der kvitteres selvfølgelig med både fanfare og lynild, når du vinder. Dét – kombineret med den ellers rolige, lidt dystre baggrundsmusik og de mørke blålige undertoner på baggrundsbilledet, får det hele til at gå op i en højere enhed.

Sådan spiller du Thunderstruck 2

Der er ikke mange indstillinger, du skal kende til, før du kan sætte tromlerne igang på Thunderstruck 2.

Der er ingen gevinstlinjer at vælge til eller fra. De 243 kombinationsmuligheder er fastlagt gennem hele spillet, så det er altså din indsats, du skal justere, for at påvirke dit spil.

Thunderstruck 2 er møntbaseret. Det betyder at alt – både din indsats og dine gevinster omregnes i mønter. Du kan ændre på, hvor mange mønter du vil satse pr spin og også på hvor høj en værdi dine mønter skal have. Begge justeringer finder du på din værktøjslinje – lige under spillefeltet.

Chancerne for at nå helt til tops i gevinstbeløbene øges selvfølgelig i takt med at du hæver din indsats.

Det er også på værktøjslinjen du finder din ”spin” knap. Et enkelt klik på den og spillet er igang. Har du brug for mere uddybende spilforklaring eller en oversigt over gevinstudbetaling er det også fra værktøjslinjen du klikker dig adgang.

Gevinster på Thunderstruck 2

På Thunderstruck 2 er der virkelig mange gode gevinster at gå efter! Det gælder både kreditgevinster og de attraktive free spins.

Alene de 243 kombinationsmuligheder i selve gameplayet rummer gevinster nok til at tilfredsstille enhver spiller. Dertil kommer wild symbolerne og ikke mindst wild-stormen som – i den helt rigtige kombination – sender dine gevinster helt op i toppen af skalaen. Faktisk kan den rette kombination af symboler udløse en gevinst på 2,4 millioner mønter!

Oven i hatten er der også massevis af free spins at hente i bonusrunderne på Thunderstruck.

Vores vurdering af Thunderstruck

Hvis du er spilleren som går efter spillemaskiner uden indviklede spilleregler, høje kreditgevinster og ikke mindst massevis af free spins, så er Thunderstruck uden tvivl det helt rigtige valg for dig.

Du får det hele – oven i købet kombineret med et super flot design, fede features og spændende bonusrunder. Vi er i hvert fald ikke i tvivl. Der er mange timers god spilunderholdning af hente på Thunderstruck.