18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Neon Staxx

Kom godt igang med Neon Staxx automaten hos SPILNU. Brug bonuskoden: OCB100 ved oprettelse og få adgang til både Neon Staxx og mange andre fede automater (regler og vilkår gælder).

Bonus til Neon Staxx

Vi giver dig her koden, der udløser en spilnu bonus. Når du opretter en konto hos SPILNU, indtaster bonuskoden: OCB100, udløser det en bonus.
Udover Neon Staxx så har SPILNU er stort udvalg af blandede automater. Der er de helt unikke jackpotautomater, og så er der de populære kendinge som f.eks. Neon Staxx automaten.

Sådan kommer du i gang med at spille

1.    Gå til SPILNU – klik her!
2.    Opret en konto med bonuskoden: OCB100.
3.    Foretag en eventuel indbetaling..
4.    Find Neon Staxx, og overfør penge til automaten.

Anmeldelse af Neon Staxx spilleautomat

Spilleautomaten Neon Staxx har fem hjul, fire symboler pr. hjul og 40 gevinstlinjer. Det er en god start, og det slutter heldigvis ikke her.
Super Staxx-funktionen udfylder hjulene med stakke af symboler. Hvis man kender en lille smule til spilleautomater, så ved man: Jo flere ens symboler, desto bedre.

Der er også både et wild- og et scatter-symbol på automaten. Wild-symbolet kan gå ind og fungere som erstatning for de andre symboler, mens scatter-symbolet udløser free spins.
Vind 10, 15 eller 20 free spins med scatter-symbolet.

Neon og atter neon

Hvis Neon Staxx har et tema, så er det neon. Der er ikke rigtigt noget andet tema. Nogle af symbolerne forestiller dyr, men ’neon’ er den gennemgående røde tråd.
Det er altså en super simpel, men ganske udmærket automat.
De neon-farvede symboler flyver derudaf og giver dig et lysshow, mens du venter på gevinsterne.

Sådan spiller du på Neon Staxx

Når du skal i gang med at spille på Neon Staxx, så er indsatsen, det første du skal tage et kig på. Du indstiller indsatsen under ’niveau’ og ’møntværdi’. Du kan satse ned fra to kroner pr. spin og op til 1000 kroner pr. spin.
Herefter trykker du på den runde spin-knap i midten og sætter hjulene i gang. Afvent resultatet!
Fra tre og op til fem ens symboler udløser gevinster. Symbolerne skal dog indgå på en gevinstlinje.

Gevinster og jackpots på Neon Staxx

Du kan vinde møntgevinster, free spins og forskellige funktioner på automaten. I sidste ende udløser alle gevinster, der ikke allerede er en møntgevinst, selvfølgelig også møntgevinster.
Spilleautomaten Neon Staxx lokker med op til 80.000 mønter i gevinst, og det er ingen dårlig gevinst. Når det kommer til jackpots, så har Neon Staxx desværre ingen tilknyttede jackpots.
Fortvivl ej, når du først er medlem hos SPILNU, så tilbyder de også en række af spilleautomater med jackpots.

Vores vurdering af Neon Staxx

Med Neon Staxx får du ikke en masse bonusspil og effekter. Du får en automat, der er simpel, let at gå til, men som samtidig indeholder gode funktioner. Vi anbefaler Neon Staxx til spilleren, der ikke vil drukne i indhold, men foretrækker enkle spillemaskiner med få og fede features. Spil med på Neon Staxx hos SPILNU.