18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Deep Blue

På spillemaskinen Deep Blue inviteres du med på en underholdende og fascinerende eventyrrejse på havets bund. Det er ikke småting der venter under havoverfladen. Her møder du selvfølgelig havets forunderlige plante og dyreliv, men der gemmer sig også skjulte skatte, forliste skibe og dyrebare perler.

Der er spænding fra det øjeblik du sætter hjulene igang og du får – udover de mange gevinster på valserne – også mulighed for at ramme fængslende bonusspil, gameflash og hele to yderst attraktive jackpots! Regler og vilkår gælder

Anmeldelse af Deep Blue

Deep Blue er på alle måder en spillemaskine med et flot og gennemført design. Detaljeniveauet er højt og der er skruet godt op for underholdningen med bonusspil, ekstra features og tårnhøje gevinster. Selve gameplayet er simpelt. Her kan alle være med.

Du får en maskine med 3 valser, men modsat de fleste andre spilleautomater er der ingen faste spillelinjer. I stedet for skal du matche symboler. Mindst 3 ens symboler ved siden af hinanden giver gevinst. Symbolerne skal matche vandret eller lodret – ikke diagonalt. Jo flere symboler du matcher – des højere er din gevinst.

Udover de symboler som udløser kreditgevinster, finder du også bonussymboler på valserne. 3 blæksprutter udløser gameflash og hvert af de 3 sjove bonusspil har deres eget symbol. Her gælder samme regel – 3 stk og du er videre til mere sjov og mere spænding.

Detaljefyldt og gennemført design

Når du logger ind på Deep Blue, venter der dig en helt unik spiloplevelse. Der er kræset for detaljerne og det undersøiske tema er virkelig gennemført. Alt lige fra symbolerne på valserne, baggrundsbilledet, bonusspillene og den store sovende gameflash-blæksputte i siden af spillefeltet er nøje afstemt.

Den sagte lyd af havets skvulpen og ekkoloddet i baggrunden sætter prikken over i’et og efterlader ingen tvivl – her er du virkelig på vej ned i havets dyb.

Symboludskiftning og multiplikator når du vinder

Får du symbolmatch, får du – udover din kreditgevinst også en ekstra chance for at vinde. Vindersymbolerne forsvinder nemlig, så snrt din gevinst er udbetalt. De restererende symboler ruller op og de tomme huller det efterlader udfyldes af nye symboler.

Det giver dig en en række nye kombinationer og dermed også nye vinderchancer. Vinder du også her, er der dobbelt op på gevinsten. Er der også match 3. gang symbolerne udskiftes multipliceres gevinsten med 3. Multipliceringen fortsætter op til 5 og symboludskiftningen bliver ved, indtil der ikke længere er match.

Underholdende bonusspil med gode kreditgevinster

Der er meget andet end kreditgevinster på spil, når du sætter tromlerne igang på Deep Blue. Maskinen indeholer også et indbringende gameflash og får du det helt rette symbolmatch, skaffer du dig straks adgang til et af maskinens 3 bonusspil.

Her stiger spændingen i takt med, at kreditgevinsterne vokser sig større. Du får både mulighed for at gå på opdagelse i det sunkne skib, følge skattekortets anvisninger mod kostbare gevinster og navigere rundt på åbent hav efter Sonarsignalerne.

Fælles for alle bonusspil er både de attraktive kreditgevinster og chancen for at skaffe dig direkte adgang til Jackpotflash!

Gevinster og Jackpots på Deep Blue

På Deep Blue er du ikke bare inviteret med på et undersøisk eventyr – her bydes du også med til en sand gevinstfest! Alene på tromlerne er dine chancer store. Symboludskiftningen og multipliceringen af gevinsterne gør, at der hurtigt tikker nogle kroner ind på din konto.

Når du først er videre til gameflash eller bonusspil, går det for alvor løs. Her gemmer sig den ene høje kreditgevinst efter den anden – og det helt rette spin kan hurtigt sende en helt almindelig kreditgevinst til tops.

Allervigtigst indeholder spillemaskinen også 2 yderst attraktive og progressive jackpots! Du får både en jackpot og en super jackpot og det her drømmen om de helt store gevinster kan blive til virkelighed. Puljerne vokser hver eneste gang der spilles på maskinen og Deep Blue er populær, at de hurtigt ender i den helt tunge ende.

Spilnu.dk sørger oven i købet for at ingen af de to jackpotpuljer ender i nul. Udløses puljen indsættes der straks et mindstebeløb. For Jackpotten er det 5000 og for Super Jackpotten er det svimlende 100.000 som er absolut minimumsgevinst.

Det mener vi

Det er ikke uden grund, at Deep Blue sniger sig helt til tops på listen af populære spillemaskiner. Du får det hele! Super flot design. Simpelt og overskueligt gameplay. Bunkevis af gode kreditgevinster. Underholdende bonusspil og Gameflash. Oven i hatten er Deep Blue også maskinen som en gang for alle kan gøre drømmen om den helt store jackpot til virkelighed.

Der er – med andre ord – mange timers god spilunderholdning i vente, når du sætter dig foran Deep Blue.