18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Heroes

Spillehallen er din ’hero’. Du får nemlig gratis spillerunder til blandt andet Heroes automaten, når du melder dig ind hos Spillehallen. Du skal blot benytte dig af bonuskoden: OCB, når du melder dig ind hos Spillehallen, og så er de mange free spins dine. Derudover vil du som nyt medlem modtage en indbetalingsbonus, når du bekræfter din konto og laver din første indbetaling. Regler og vilkår gælder.

Bonus til Heroes

Når du som nyt medlem, melder dig ind hos Spillehallen, så er der to forskellige velkomstbonusser! Du starter med at modtage free spins efter registrering med bonuskoden: OCB. Så bekræfter du dit NEMID og laver en indbetaling, så får du en ekstra bonus.

Der er ingen omsætningskrav på de gratis spins, og indbetalingsbonussen har kun et omsætningskrav på én gang. Det er så længe du bruger den på Heroes eller de andre danske automater.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Opret en konto med koden: OCB.
  2. Modtag din gratis spins bonus.
  3. Foretag en indbetaling og få din indbetalingsbonus.
  4. Find nu Heroes automaten under danske automater.
  5. Indsæt penge fra din spilkonto til Heroes automaten, og spil løs!

Anmeldelse af Heroes

Heroes automaten hos Spillehallen har tre hjul med tre rækker. Der er fem gevinstudløsende linjer på automaten. Spillehallens danske automater er kendetegnet ved at været inspireret af de oprindelige spilleautomater, og så er de også kendt for at indeholde et væld af features.

Heroes er ingen undtagelse!

Der er nemlig 14 features på automaten: Valgfrit spil, Ikaros lysspil, Pegasus, Achilleus skjold, Gameflash, Nudge, Supernudge, liniespil, automatisk gevinst, superhold, superflash, jackpotspil, jackpot og topspil.

På featuren Pegasus kan du vinde skridt fremad på stien. Jo længere du kommer af stien, desto bedre og større en gevinst vinder du. På det første felt er der 10 kreditter i gevinst, mens der på det sidste felt er mulighed for at få adgang til jackpotspillet!

Regnbuens farver og detaljer i massevis

Det er svært at komme på en farve, der ikke er med på Heroes automaten. De mange farver skaber en super flot automat, der sammen med de mange detaljer gør den interessant at kigge på. I automatens venstre side finder du en masse af de mange forskellige features, mens hovedspillet, gevinsthjulene er placeret i højre side af skærmen. Øverst i højre hjørne kan du følge med, når den progressive jackpot kun bliver større og større.

Sådan spiller du Heroes

Når du åbner op for Heroes automaten, så skal du vælge mellem en af tre indsatsstørrelse.

50 øre pr. spin, en krone pr. spin eller fem kroner pr. spin. Herefter kommer du ind på automaten. I højre side finder du hjulene og herunder de to knapper: ’FEATURE’ og ’START’. Når du trykker på ’START’, så går spilleautomaten i gang. Herefter er det blot at vente. Hvis du vinder en feature, så vil der på skærmen stå, hvad du skal gøre.

Gevinster og jackpot på Heroes

På Heroes automaten kan du vinde kreditter, jackpotspil, adgang til forskellige features. I de mange forskellige features er der også mange forskellige gevinster. Den bedste gevinst på Heroes automaten må dog uden tvivl være den progressive jackpot.

Der er tre progressive jackpots hos Spillehallen. Det er størrelsen på indsatsen, der bestemmer, hvilken jackpot du kan vinde.

  • Hvis du spiller for 50 øre pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 10.000 kroner.
  • Hvis du spiller for en krone pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 20.000 kroner.
  • Hvis du spiller for fem kroner pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 100.000 kroner.

Vores vurdering af Heroes

Med Heroes spilleautomaten hos Spillehallen får du en automat, der både på indhold og ydre scorer toppoint. Underholdningen er i højsædet, når du igennem de mange forskellige features både underholdes og ligeledes vinder forskellige gevinster.

Den progressive jackpot på automaten gør blot det hele endnu mere spændende og interessant.

Hvis du melder dig ind hos Spillehallen, så skal du helt sikkert prøve Heroes automaten, der hos Spillehallen var ’Spillernes valg 2016’.