Heroes (free spins)

Spillehallen er din ’hero’. Du får nemlig 75 kroner gratis spillerunder til blandt andet Heroes automaten, når du melder dig ind hos Spillehallen. Du skal blot benytte dig af bonuskoden: OCB, når du melder dig ind hos Spillehallen, og så er de mange free spins dine. Derudover får du også som nyt medlem 100 kroner, når du verificerer din konto og indbetaler mindst 100 kr.

75 kroner gratis til spilleautomaten

Bonus til Heroes

Når du som nyt medlem, melder dig ind hos Spillehallen, så er der to forskellige velkomstbonusser! Du starter med at modtage 75  kroners free spins efter registrering med bonuskoden: OCB. Herefter verificerer du dit NEMID og indbetaler mindst 100 kroner, så får du 100 kroner mere i bonus.

Der er ingen omsætningskrav på de 75 kroners free spins, og indbetalingsbonussen har kun et omsætningskrav på én gang. Det er så længe du bruger den på Heroes eller de andre danske automater.

Få 75 kroner gratis til Spillehallen uden omsætningskrav - klik her!

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til Spillehallen - klik her! – Opret en konto med koden: OCB.
  2. Indsæt mindst 100 kroner, og modtag 100 kroner.
  3. Find nu Heroes automaten under danske automater.
  4. Indsæt penge fra din spilkonto til Heroes automaten, og spil løs!

Få 75 kroner gratis til Spillehallen uden omsætningskrav - klik her!

Anmeldelse af Heroes

Heroes automaten hos Spillehallen har tre hjul med tre rækker. Der er fem gevinstudløsende linjer på automaten. Spillehallens danske automater er kendetegnet ved at været inspireret af de oprindelige spilleautomater, og så er de også kendt for at indeholde et væld af features.

Heroes er ingen undtagelse!

Der er nemlig 14 features på automaten: Valgfrit spil, Ikaros lysspil, Pegasus, Achilleus skjold, Gameflash, Nudge, Supernudge, liniespil, automatisk gevinst, superhold, superflash, jackpotspil, jackpot og topspil.

På featuren Pegasus kan du vinde skridt fremad på stien. Jo længere du kommer af stien, desto bedre og større en gevinst vinder du. På det første felt er der 10 kreditter i gevinst, mens der på det sidste felt er mulighed for at få adgang til jackpotspillet!

Få 75 kroner gratis til Spillehallen uden omsætningskrav - klik her!

Regnbuens farver og detaljer i massevis
Det er svært at komme på en farve, der ikke er med på Heroes automaten. De mange farver skaber en super flot automat, der sammen med de mange detaljer gør den interessant at kigge på. I automatens venstre side finder du en masse af de mange forskellige features, mens hovedspillet, gevinsthjulene er placeret i højre side af skærmen. Øverst i højre hjørne kan du følge med, når den progressive jackpot kun bliver større og større.

Sådan spiller du Heroes
Når du åbner op for Heroes automaten, så skal du vælge mellem en af tre indsatsstørrelse.

50 øre pr. spin, en krone pr. spin eller fem kroner pr. spin. Herefter kommer du ind på automaten. I højre side finder du hjulene og herunder de to knapper: ’FEATURE’ og ’START’. Når du trykker på ’START’, så går spilleautomaten i gang. Herefter er det blot at vente. Hvis du vinder en feature, så vil der på skærmen stå, hvad du skal gøre.

Få 75 kroner gratis til Spillehallen uden omsætningskrav - klik her!

Gevinster og jackpot på Heroes
På Heroes automaten kan du vinde kreditter, jackpotspil, adgang til forskellige features. I de mange forskellige features er der også mange forskellige gevinster. Den bedste gevinst på Heroes automaten må dog uden tvivl være den progressive jackpot.

Der er tre progressive jackpots hos Spillehallen. Det er størrelsen på indsatsen, der bestemmer, hvilken jackpot du kan vinde.

  • Hvis du spiller for 50 øre pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 10.000 kroner.
  • Hvis du spiller for en krone pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 20.000 kroner.
  • Hvis du spiller for fem kroner pr. spin, så kan du vinde den progressive jackpot, der starter ud på 100.000 kroner.

Få 75 kroner gratis til Spillehallen uden omsætningskrav - klik her!

Vores vurdering af Heroes
Med Heroes spilleautomaten hos Spillehallen får du en automat, der både på indhold og ydre scorer toppoint. Underholdningen er i højsædet, når du igennem de mange forskellige features både underholdes og ligeledes vinder forskellige gevinster.

Den progressive jackpot på automaten gør blot det hele endnu mere spændende og interessant.

Hvis du melder dig ind hos Spillehallen, så skal du helt sikkert prøve Heroes automaten, der hos Spillehallen var ’Spillernes valg 2016’.

75 kroner gratis til spilleautomaten

Web Analytics