18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Space Wars

Har du prøvet Space Wars spilleautomat? Find og nyd dette spil på Spilnu.dk i dag! Regler og vilkår gælder.

Space Wars er krig i universet, men rumvæsnerne på automaten fremstår dog mere nuttede og skøre, end de gør som faretruende krigere. Spilleautomaten består af fem hjul. Der er fire symboler synlige af gangen på hvert hjul. Der er hele 40 gevinstlinjer.

På automaten findes et wild-symbol. Dette symbol går ind og erstatter andre symboler. På den måde kan der vindes endnu større gevinster. Der er også en re-spin funktion på automaten. Alle oprindelige spillelinjegevinster udløser altså et re-spin og dermed en ekstra chance for at vinde en gevinst.

Flotte farver og levende grafik

Spilleautomaten Space Wars og de mange rumvæsener bringer masser af liv og farver med sig. Der er rumvæsener i mange farver. De har hver især deres eget karakteristiske look, og de er flot designet.

Grønt lys strømmer igennem rumvæsnerne på en gevinstudløsende linje, når du har vundet.

Sådan spiller du på Space Wars

Du starter med at indstille på indsatsen. Du indstiller på indsatsen ved at rykke på både ’niveau’ og ’møntværdi’. Du kan spille med en indsats ned til fire kroner pr. spin og op til 2000 kroner pr. spin. Det er altså en spilleautomat med høje indsatser.

Når du har valgt en indsats, så er det bare om at trykke på spin-knappen. Spin-knappen er den runde lyserøde knap.

Når du har trykket på spin-knappen, så er det bare at vente på, om du har vundet eller ej.

Gevinster og jackpots på Space Wars

På Space Wars automaten kan du vinde op til 400.000 mønter. Udover møntgevinster er der både et wild-symbol og re-spins tilgængelige. Wild-symboler og re-spins kan være med til at udløse endnu flere og ikke mindst større gevinster.

Du kan ikke vinde jackpots på Space Wars, men du kan sagtens vinde jackpots hos Spilnu.dk.

Vores vurdering af Space Wars

Space Wars er en skøn spilleautomat. Der er både godt indhold i forhold til gevinster, og så er der et super flot udtryk med de finurlige rumvæsener og de flotte farver.

Space Wars findes i Spilnu.dk store udvalg, så smut forbi og prøv den.