Taco Brothers

Anmeldelse af Taco Brothers

Taco Brothers er en spilleautomat med fem hjul og 243 gevinstlinjer.

Der er en Taco Brothers re-spin, der giver dig en ekstra spillechance. Der er et bonusspil, hvor man kan vinde gratis spillerunder. Der er her multiplikatorer til gevinster vundet under free spins. Der er også running wilds under gratis spil. Disse running wilds skifter hjul og erstatter alle symboler, undtagen to særlige symboler.

Det ene særlige symbol er Kaptajn Diaz, og han gør det besværligt for både dig og brødrene. Det andet særlige symbol er Senorita, og hun hjælper dig og brødrene godt på vej i spillet.

 

Tacos brødre
Spilleautomatens historie handler om tre brødre, der elsker tacos, og så en ond kaptajn Diaz, der forsøger at sætte en stopper for tacos.

Spilleautomaten har en super flot og skarp grafik. De forskellige symboler/karakterer er flot lavet, og du får derfor noget pænt at kigge på, mens du forsøger at vinde gevinsterne.

Sådan spiller du på Tacos brødre
I venstre side på skærmen finder du et symbol, der forestiller to stakke med mønter og et ’+’ tegn. Klikker du her, så kan du indstille på størrelsen på din indsats. Det mindste du kan satse pr. spin er én krone, og det maksimale er 500 kroner pr. spin.

Spin-knappen kan være lidt svær at få øje på, da den næsten er usynlig og integreret i baggrunden. Du finder den ude til højre. Klik på spin-knappen, og afvent resultatet. Symbolgevinster udløser op til 400 mønter. Wild-symboler og free spins kan dog gøre disse gevinster endnu større.

 

Gevinster og jackpots på Taco Brothers
Der er møntgevinster, re-spins, free spins og free spins gevinster med multiplikatorer. Der er forskellige wild-symboler og ikke mindst wild-funktioner. Der kan vindes op til 150.000 mønter på denne spilleautomat.

Der er ingen jackpots på automaten. Med et medlemskab hos Tivoli Casino er du dog ikke langt fra en jackpotautomat.

 

Vores vurdering af Taco Brothers
Taco Brothers er en sjov og virkelig flot udført spilleautomat. På Taco Brothers er der både tænkt på gevinster, og så har de også givet dig noget lækkert grafik at kigge på imens.

Hvis du derfor ikke vil nøjes, men gerne vil have en spilleautomat, hvor der er tænkt på det hele. Så er Taco Brothers automaten for dig!

Web Analytics