18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Taco Brothers

Besøg Mr Green og nyd at spille Taco Brothers. Regler og vilkår gælder.

Taco Brothers er en spilleautomat med fem hjul og 243 gevinstlinjer.

Der er en Taco Brothers re-spin, der giver dig en ekstra spillechance. Der er et bonusspil, hvor man kan vinde gratis spillerunder. Der er her multiplikatorer til gevinster vundet under free spins. Der er også running wilds under gratis spil. Disse running wilds skifter hjul og erstatter alle symboler, undtagen to særlige symboler.

Det ene særlige symbol er Kaptajn Diaz, og han gør det besværligt for både dig og brødrene. Det andet særlige symbol er Senorita, og hun hjælper dig og brødrene godt på vej i spillet.

Taco Brothers anmeldelse

Spilleautomatens historie handler om tre brødre, der elsker tacos, og så en ond kaptajn Diaz, der forsøger at sætte en stopper for tacos.

Spilleautomaten har en super flot og skarp grafik. De forskellige symboler/karakterer er flot lavet, og du får derfor noget pænt at kigge på, mens du forsøger at vinde gevinsterne.

Sådan spiller du på Taco Brothers

I venstre side på skærmen finder du et symbol, der forestiller to stakke med mønter og et ’+’ tegn. Klikker du her, så kan du indstille på størrelsen på din indsats. Det mindste du kan satse pr. spin er én krone, og det maksimale er 500 kroner pr. spin.

Spin-knappen kan være lidt svær at få øje på, da den næsten er usynlig og integreret i baggrunden. Du finder den ude til højre. Klik på spin-knappen, og afvent resultatet. Symbolgevinster udløser op til 400 mønter. Wild-symboler og free spins kan dog gøre disse gevinster endnu større.

Gevinster og jackpots på Taco Brothers

Der er møntgevinster, re-spins, free spins og free spins gevinster med multiplikatorer. Der er forskellige wild-symboler og ikke mindst wild-funktioner. Der kan vindes op til 150.000 mønter på denne spilleautomat.

Vores vurdering af Taco Brothers

Taco Brothers er en sjov og virkelig flot udført spilleautomat. På Taco Brothers er der både tænkt på gevinster, og så har de også givet dig noget lækkert grafik at kigge på imens.

Hvis du derfor ikke vil nøjes, men gerne vil have en spilleautomat, hvor der er tænkt på det hele. Så er Taco Brothers automaten for dig!