18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inspector

Der er lagt op til nervepirrende spænding, når Spilnu.dk inviterer dig med den lille snu kriminalkommisær på nattens mission. Du bliver – fra allerførste spin – indhyllet i den helt specielle stemning det giver, når regndråberne rammer de brostensbelagte gader og kun fuldmånen og de svage lys fra de mørke bygninger lyser op. Regler og vilkår gælder.

Der er meget andet at hente end skumle tyveknægte og farlige forbrydere på den spritnye spillemaskine Inspector. Der venter dig nemlig en sand gevinstfest og oven i købet muligheden for at vinde den helt store jackpot.

Sådan kommer du i gang

  • Gå til Spilnu.dk – klik her!
  • For at deltage i jagten på jackpotten og de attraktive kreditgevinster skal du have en spillerkonto. Den opretter du hurtigt ved at følge anvisningerne direkte på forsiden.
  • Når din konto er aktiveret og du har indsat det beløb du ønsker at spille for, er du klar til at sætte tromlerne igang.
  • Find Inspector under Spillemaskiner med jackpot.
  • Når du lander på Inspector skal der overføres penge fra din konto og over på selve maskinen. Den mulighed får du helt automatisk, når du forsøger at starte spillet.
  • Så snart pengene er overført til maskinen kan de ses som din kredit i nederste venstre hjørne. 1 øre er 1 kredit. Du kan gennem hele spillet følge med i, hvor meget du har på maskinen. Hver gang du spinner, tæller maskinen helt automatisk ned og når du vinder forhøjes tallet. Når du stopper spillet, overføres restbeløbet til din spillerkonto.
  • Det eneste du nu mangler er at tage stilling til, hvilket niveau du vil spille på. Niveauet bestemmer, hvor højt du satser pr spin. Du kan satse fra 0,20 kr til 10 kr. Gevinststørrelsen udregnes efter din indsats – så, jo højere du satser jo højere er dine kreditgevinster.

Anmeldelse af Inspector

Når du logger ind på Inspector møder du en spillemaskine med en helt simpelt opbygning. Du får 9 valser – fordelt i et gitter på 3×3 felter. Maskinen har 8 gevinstlinjer – 3 vandrette, 3 lodrette og 2 diagonale. Alle linjer er faste gennem hele spillet, dem kan du hverken låse, justere eller ændre på. Det giver dig til gengæld mulighed for at vinde på op til flere linjer, hver gang du sætter tromlerne i gang.

Udover talrige gevinstchancer på valserne får du også en maskine som er spækket med bonusspil, gameflash og ikke mindst mulighed for at ramme 2 super attraktive jackpots.

Gennemført design og autentisk temaopbygning

På Inspector er der virkelig gjort meget ud af at give dig den fuldendte spiloplevelse. I det sekund du logger ind på maskinen, befinder du dig i det engelske bymiljø. Fuldmånen kaster det perfekte – let skumle lys over de regnvåde gader. Lyden af den silende regn blander sig med de svage trafiklyde i baggrunden, gårdhundenes gøen og lyden af klokkerne fra rådhustårnet. Engang imellem tændes der lys i et vindue i de ellers mørklagte bygninger. Den lille kommissær vandrer frem og tilbage forrest i billedet. Øjnene godt knebet sammen i et opmærksomt blik – klar til at opfange det mindste spor som kan bringe jer tættere på forbryderen.

Det er levende og rigtigt godt beskrevet og der er i hvert fald ikke en finger at sætte på detaljeniveauet på den underholdende spillemaskine.

Gratis spin og multiplikator ved gevinst

Med 8 aktive gevinstlinjer har du massevis af vinderchancer hver eneste gang du sætter tromlerne igang. Og fordelene stopper ikke her. Vinder du på tromlerne, får du så snart din gevinst er udbetalt en ny chance for at vinde. Du får nemlig et free spin. Maskinen sætter helt automatisk alle 9 tromler igang igen. Vinder du også her bliver din gevinst multipliceret. Både multipliceringen og de ekstra free spins fortsætter indtil der ikke længere er gevinst på tromlerne.

Gameflash og spændende bonusspil

Det er ikke kun kreditgevinster du har mulighed for at ramme, når tromlerne ruller på Inspector. Du får også chancen for at ramme gameflash og bedst af alt er det også på tromlerne, du skaffer dig adgang til maskinens spændende bonusspil.

I bonusspillene fyres der for alvor op under spændingen og forbryderjagten! Her får du både indblik i sagsmappen og mulighed for at deltage i den intense søgen på de afgørende beviser. Du bliver bedt om at gennemgå gamle henlagte sager og sidst men ikke mindst kan du ende i en direkte jagt efter tyve gennem gaderne i den mørke nat.

Fællles for alle bonusspil er, at de – udover at sende dine kreditgevinster helt til tops – giver dig mulighed for at opnå jackpotflash!

Gevinster og jackpots på Inspector

Der er rigeligt med gevinster at gå efter på Inspector. Både på tromlerne hvor de mange aktive linjer højner dine vinderchancer og så selvfølgelig i bonusspillene, hvor gevinstbeløbene stiger i takt med at du arbejder dig igennem de stillede opgaver.

Men. Allervigtigst er selvfølgelig din chance for at ramme hele 2 attraktive jackpots! Du finder både en Jackpot og en Super Jackpot på Inspector. Fælles for begge er at de er progressive. Beløbsstørrelsen stiger hver eneste gang der spinnes på maskinen. Du kan hele tiden holde øje med jackpottens størrelse øverst i dit skærmbillede.

Det mener vi

Inspector er uden tvivl en spillemaskine som vil ramme plet hos langt de fleste spillere!

Grafikken, lydene og hele setup’et giver dig den ultimtive spiloplevelse. De spændende bonusspil og fornemmelsen af, at der hele tiden venter noget nyt rundt om hjørnet. De talrige og høje kreditgevinster og – selvfølgelig – ikke mindst chancen for at ramme den helt store jackpot gør, at Inspector får vores bedste anbefalinger.