18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Immortal Romance

Skal du prøve spilleautomaten Immortal Romance? Find dette spil på Casino.dk i dag!

Regler og vilkår gælder.

Anmeldelse af Immortal Romance

Det er Microgaming, der står bag det fuldstændig formidable design på Immortal Romance, og du får en spillemaskine som scorer højt på alle skalaer!

Selvom du måske ved første øjekast vurderer spillemaskinen til at være opbygget helt traditionelt, skal du ikke tage fejl. Der er intet traditionelt over Immortal Romance. Du får godt nok 5 roterende tromler at gøre godt med – men her stopper det traditionelle også. Hvor du normalt finder et antal spillelinjer på kryds og tværs af tromlerne, får du her ét stort spillefelt.

Du er ikke afhængig af at dine symboler skal lande på en bestemt linje for at give gevinst – her skal du bare have mindst 3 matchende symboler på tilstødende valser. Tællingen starter altid på den første tromle og løber fra venstre mod højre. Placeringen af symbolerne er underordnet. Har du 3 efter hinanden vinder du!

Den unikke opbygning giver dig hele 243 gevinstgivende kombinationer at spinne efter.

På tromlerne finder du også et Wild symbol. Her er det spillemaskinens eget logo ”immortal romance” du skal holde øje med. I dette spil har symbolet ikke kun den sædvanlige jokereffekt – du vil opleve at symbolet ikke nøjes med at erstatte et hvilket som helst symbol. Det fordobler også den gevinst det er med til at udløse.

Spændingsniveauet ryger for alvor i vejret er, når scatter-symbolet – det gyldne løvehovede – viser sig i dit spillefelt. Får du 3 eller flere af dem, bliver du sendt videre til Chamber of Spins. Her skal du vælge imellem de forskellige karakterer som optræder i spillet. Hver karakter har en præmie tilknyttet og du får udover en række free spins altid en bonuspræmie med derfra. Bonuspræmien krydrer dit fremadrettede spil med forskellige ekstra features og jo flere gange du lander i Chamberet – des flere features låser du op for.

Mystik, intriger og forbudt kærlighed

Microgaming har med Immortal Romance skabt en spillemaskine helt ud over det sædvanlige. Lys, lyd og billeder – alt går op i en højere enhed. Grafikken er knivskarp og der er tænkt på alle detaljer. Udover gotiske bogstaver og tal, gamle støvede bøger og bloddryppende rekvisitter, møder du også en række personer – hver med sine mystiske træk og egenskaber.

Men Immoratal Romance har mere end det. Du får også en historie. En historie med intriger, mystik og forbudt kærlighed. Fra allerførste spin tages du med på rejsen og efterhånden, som du arbejder dig igennem spillet, kommer du mere og mere ind under huden på personerne i historien. Alt kan ske når man færdes blandt vampyrer og én ting er sikkert – når du sætter dig foran Immortal Romance venter der dig en imponerende rejse ind i det ukendte.

Sådan spiller du

Selve spillet er lige til at gå til. Der er kun en enkelt justering du selv kan foretage – resten er op til udfaldet på tromlerne, de bonusspil du rammer og de valg du træffer undervejs.

Under selve spillefeltet har du din værktøjslinje. Her kan du vælge, hvor mange mønter du vil satse pr spin. Du kan satse fra 1 og helt op til 10 mønter. Når du ændre på antallet af mønter, kan du se at tallet ved siden af – din betmark – helt automatisk følger med. Du kan hele tiden følge med i, hvor høj din indsats er. Gevinststørrelsen stiger selvfølgelig i takt med, at du forhøjer dit bet.

Nu skal du bare spinne – det gør du også fra din værktøjslinje – og så ellers håbe på at tromlerne stopper helt rigtigt.

Undervejs vil du møde forskellige bonusspil. Et af dem er Wild Desire. Wild Desire opstår helt tilfældigt og forvandler op til 5 hjul til et Wild hjul. Når Wild hjulene kører er dine vinderchancer ekstra høje.

Spillets største bonusspil er Chamber of Spins. Det er her du kommer under huden på personerne i historien. Her du høster dine free spins og her du får mulighed for at multiplicere dine gevinster og sende dem helt op i jackpotstørrelse! Jo flere gange du rammer det gyldne Chamber des flere muligheder får du får at påvirke udfaldet på tromlerne.

Gevinster og jackpots på Immortal Romance

Du finder ingen store blinkende overskrifter med progressive jackpots på Immortal Romance. Til gengæld er der skruet godt op for både antallet og størrelsen på gevinsterne på tromlerne.

De mange kombinationsmuligheder og ikke mindst de store chancer for at multiplicere dine gevinster gør at du ikke skal frygte at gå tomhændet der fra. Der er rigeligt med gevisnter at gå efter – og også i den tunge ende.

Vores mening

Det er en sand fornøjelse at spille Immortal Romance. Flottere og mere gennemført spillemaskine skal man lede længe efter!

Du får hele pakken. Flot og gennemført grafik. Spændende historie. Massevis af vinderchancer. Nervepirrende bonusspil. Og sidst men absolut ikke mindst – høje kreditgevinster og free spins i bunkevis.

Du er med andre ord sikret mange timers god spilunderholdning, når du sætter dig foran Immortal Romance.