18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hitman

Har du lyst til at prøve spilleautomaten Hitman? Find dette spil på Videoslots i dag!

Regler og vilkår gælder.

Anmeldelse af Hitman

Det er Microgaming som står bag designet på den veludførte video spillemaskine. Det gør de med et detaljeniveau ud over det sædvanlige. Du får ikke alene et gennemført grafisk design – du bliver også udsat for et gameplay, hvor den ene overraskelse efter den anden venter lige om hjørnet.

Hitman er opbygget efter det klassiske design – det du kender fra spillehallen. Du får en maskine med 5 hjul og i alt 15 gevinstlinjer som løber på tværs af spillefeltet fra venstre mod højre. Du bestemmer selv, hvor mange linjer der skal være aktive i dit spil.

For at vinde skal du have matchende symboler – fra 2-5 – på en af dine aktive spillelinjer. Maskinen indeholder selvfølgelig et wild symbol. Her er det selveste Agent 47 med pistol i hånden du skal holde øje med. Wild’et kan erstatte et hvert andet symbol – undtagen scatter.

På Hitman: codename 47 har Wild symbolet oven i købet en udvidende funktion. Du kan være så heldig at det spreder sig på helt op til 3 fulde tromler. Gør det det, er det altså de helt store gevinster der er på spil.

Hitman er også spillemaskinen, hvor du ikke finder du bare ét men hele 3 scatter symboler. Scatter symbolerne udløser i rette kombination hver deres bonusspil.

Insignia bonusspillet udløses, hvis du rammer en kombination af 3 gyldne emblemer på de 3 første tromler. Når tromlerne står stille vil de alle blinke og du skal vælge ét af dem. Når du klikker på det bliver emblemet skiftet ud med en kreditgevinst.

Du får adgang til et andet bonusspil, hvis du rammer 3 lomme PC’er på tromle 3, 4 og 5. Her tager spillet en lidt mere alvorlig drejning, når kontrakten til den næste mission skal opfyldes. Du skal i samarbejde med Agent 47 udvælge dig dit offer og også hvilket våben, du vil bruge for at udføre missionen. Når det er gjort, sendes du videre til et nyt skærmbillede, hvor du får tildelt en gevinstmultiplikator for dit valg.

Sidst, men ikke mindst har du et free spin bonusspil. For at få de free spins skal du have 3 eller flere ’18’ symboler i dit spillefelt. Sker det, starter maskinen helt automatisk de free spins og du har selvfølgelig også chance for at vinde adgang til de andre bonusspil, mens du spinner gratis.

Levende og skræmmende autentisk grafik

Der er skruet op for alle virkemidler på Hitman! Du logger ind til spil, hvor visse ikoner omdannes til små levende videosekvenser og hvor alt i det grafiske setup er planlagt ned til mindste detalje.

Kenderen er ikke i tvivl om, hvad der er på færde og vil straks genkende symbolerne på tromlerne. Du finder både giftsprøjten, den legendariske fiberwire som har taget livet af mere end et offer og en stribe andre – hovedsageligt lydløse – våben blandt ikonerne. Selvfølgelig viser Agenten sig også selv på tromlerne og det er også ham som toner frem i de små videoklip.

Alt dette sammenholdt med de nervepirrende lyde som stiger og falder i intensitet i baggrunden, giver dig den ultimative spiloplevelse. Selv hvis du aldrig har nærmet dig computerspillet, er plottet gennemført, at du fra dit første spin bliver spundet ind i Hitman’s verden – og du får svært ved at slippe den igen.

Sådan spiller du Hitman

Der er kun ganske få justeringer, du skal kende til, før du kan starte missionen og jagten på de store kreditter på Hitman. De få indstillinger du skal tage stilling til, finder du på din værktøjslinje – lige under selve spillefeltet.

Først og fremmest beslutter du hvor mange af de 15 linjer du vil aktivere i dit spil. Jo flere linjer aktive når du spiller – des flere chancer for gevinst. Så simpelt er det. Du kan vælge mellem 1 og 15 linjer. Klik på knappen ‘linje’ for at hæve eller sænke antallet. De linjer du aktiverer lyses op af en farvet streg i dit spillefelt. Du er altså aldrig i tvivl om, hvor dine symboler helst skal lande.

Nu skal du have lavet dit bet – eller din indsats. Det gør du på plus/minus knappen længst til venstre. Du kan satse fra 0,01 – 0,25. Dit bet er den værdi, du tillægger de mønter, du putter i maskinen.

Til sidst vælger du hvor mange mønter, du vil satse pr linje. Du kan på knappen ‘mønter’ justere op og ned mellem 1 og 20.

Din samlede indsats bliver altså en kombination af antal linjer, antal mønter og mønternes værdi. Dine gevinster regnes ud med udgangspunkt i dit bet og som i alle andre spil – jo mere du satser, des mere vinder du.

På din værktøjslinje finder du også en udbetalingsprocent og har du brug for en mere uddybende forklaring på noget i spillet, er det også her du finder adgang til det.

Gevinster og jackpot på Hitman

Selvom du ikke har en stor progressiv at gå på jagt efter på Hitman, er der rigeligt med kreditgevinster at hente hjem. Ikke mindst når et af de 3 bonusspil bliver aktiveret!

I kontraktspillet kan du faktisk med de rette valg af mål og våben og med et tilpas højt bet få helt op til 270.000 mønter ind på din konto, når missionen er afsluttet.

Så. På andre maskiner hedder det jackpot – på Hitman hedder det mission accomplished!

Oven i købet er der gode chancer for at vinde free spins, når du drager ud på de hemmelige missioner.

Vores vurdering af Hitman

Du får uden tvivl en af de mest autentiske og levende spillemaskiner på markedet, når du logger ind på Hitman.

Er du en af dem som har siddet klistret foran PC skærmen, da spillet var på sit højeste, vil Hitman helt sikkert være et spændende gensyn. Og er Hitman, Agent 47 og de mange frygtindgydende våben helt nye begreber for dig, venter der dig et nervepirrende første møde.

Vi er ikke i tvivl – er du bare det mindste draget af agentverdenen og hemmelige missioner og vil du gerne have chancen for at hive nogle store gevinster med hjem, så er Hitman det helt rigtige sted at starte!