Space Gems (free spins)

Spil på den sjove spilleautomatSpace Gems hos SPILNU. Opret din konto med bonuskoden: OCB100 og se frem til en fin velkomstbonus. Læs mere om bonus og automaten, herunder.

⇒ Få bonus med bonuskoden OCB100 - klik her!

Bonus til Space Gems

Du kan få en velkomstbonus som ny spiller hos SPILNU. Du skal blot oprette en konto med bonuskoden: OCB100, og muligvis kræves en indbetaling til din konto. Denne bonus er noget af en diamant i sig selv.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til SPILNU – klik her!
  2. Opret en konto med bonuskoden: OCB100.
  3. Foretag evt. en indbetaling.
  4. Find ’Space Gems’ og start med at spille.

Anmeldelse af Space Gems

Space Gems er en trehjuls automat med tre symbolrækker. Spilleautomaten har derudover otte gevinstlinjer. Space Gems har blandt andet en ’Black holes/sorte huller’ funktion. Når denne funktion bliver aktiveret, så suger den alle symboler til sig, undtagen ét symbol. Det resterende symbol får du udbetalt en gevinst for.

Der er også tre andre funktioner: The Milkyway, Star Map og Space Quest. Du kan i disse funktioner vinde alt fra bonusser, free spins og ikke mindst chancen for at vinde den progressive jackpot. Det lysende wild-symbol går ind og erstatter andre symboler for en større gevinstudbetaling.

Space Gems: Gevinstrejse i det ydre rum
Space Gems tema er de her farvede krystaller/diamanter ude i rummet. Det er disse mange farvede diamanter, der er symbolerne på automaten. Baggrunden er mørk som nattehimlen og her flyver små lysende stjerner rundt for at skabe den helt rigtige stemning. Ude til højre ses det sorte hul, der også er en ekstra feature på automaten.

Sådan spiller du på Space Gems
På tandhjulet nederst kan du rokere op og ned for at styre størrelsen på din indsats. Når dette er klaret, så er det bare at sætte hjulene i gang. Det gør du ved at klikke på den runde pil i midten. Herefter er det blot at afvente resultatet.

Gevinster og jackpots
På spilleautomaten Space Gems vinder du først og fremmest linjegevinster. Derudover kan du i forskellige bonusfunktioner og features vinde gratis spil, adgang til bonusser og jackpotspil. De forskellige bonusser og funktioner er selvfølgelig vigtige, fordi du her har mulighed for at vinde en større gevinst, end den almindelige linjegevinst.

Der er også en jackpotgevinst tilknyttet Space Gems. Jackpotten er progressiv og har derfor ikke noget fast gevinstbeløb. Du kan se det aktuelle beløb på puljen inde hos SPILNU casino. Her kan du også se de mange andre jackpotautomater og deres gevinstpuljer.

Vores vurdering af Space Gems
Space Gems er en sjov spilleautomat, der er utroligt gennemført i temaet. Der er både sorte huller og mælkeveje. Hvis der skal være plads til en gevinst af andre dimensioner, så er det i rummet. Så prøv den flotte og farverige Space Gems, og måske bliver du den heldige vinder af den progressive jackpot.

⇒ Få bonus med bonuskoden OCB100 - klik her!

Web Analytics