Fantasini

Anmeldelse af Fantasini

Fantisini er en femhjuls automat med 243 gevinstlinjer. Spilleautomaten indeholder en linked-reels funktion. Denne funktion låser to ens hjul sammen. På denne måde er der større chance for symbolgevinst. Disse identiske hjul kan udvide sig og blive til endnu flere identiske hjul.

Der findes også et wild-symbol på automaten. Dette wild-symbol kan gå ind og erstatte andre symboler. Der kan vindes op mod 270.000 mønter på spilleautomaten.

 

Slip fantasien løs på Fantasini
Spilleautomaten Fantasini har fantasi og magi på programmet. Der er spåkugler, spillekort, hemmelige kister og magiske håndjern på symbolprogrammet.

Funktionen linked-reels passer godt ind i temaet, og det er aldrig til at vide, hvor stor en gevinst der er i vente.

Sådan spiller du på Fantasini
Du indstiller størrelsesindsatsen ved at regulere på både ’niveau’ og ’møntværdi’. Du kan satse ned fra 2,50 krone pr. spin op til 1250 kroner pr. spin.

Nu skal du bare trykke på den runde spin-knap og afvente resultatet. Der kan vindes symbolgevinster fra tre ens symboler op til fem ens symboler. Symbolerne skal dog indgå på en gevinstudløsende linje, før der er gevinst.

 

Gevinster og jackpots på Fantisini
Med intet mindre end 243 gevinstlinjer på Fantisini, så er der altså super gode muligheder for at vinde gevinster. Du kan massevis af møntgevinster, ikke mindst pga. linked-reel funktionen, der matcher hjulene med hinanden.

Du kan vinde op til 270.000 mønter.

Der er ingen jackpots på Fantisini automaten. Hvis du gerne vil have jackpots, så kan du sagtens få det som medlem hos Tivoli Casino. Der er f.eks. de to populære automater: Tivoli Bonanza og Gunslinger.

 

Vores vurdering af Fantisini
Fantisini er en forholdsvis enkel spilleautomat. Der er ikke mange features og funktioner, men der er den super fede linked-reel funktion.

Der er heller ikke det helt vilde at komme efter på den designmæssige front, men derfor er det stadig en flot spilleautomat.

Web Analytics