Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden

Den populære Starburst-automat bliver fejret en hel måned 

Hos LeoVegas elsker de Starburst, og derfor skal spilleautomaten fejres. Starburst bliver fejret en hel måned, og du kan i den forbindelse vinde både free spins, en ny Iphone og gigantiske store kontante præmier. Kampagnen er opdelt i fire dele med free spins, søndagsspins, lodtrækning af Iphone og den store finalelodtrækning med en samlet pulje på en million kroner.

Du kan altså få rigtig meget for dine spil og dine penge hos LeoVegas med denne kampagne, der gælder helt frem til d. 24/10 2017. LeoVegas er kendte og eftertragtede for deres store kampagner, hvor der altid er store gevinster på højkant. Når du spiller med hos LeoVegas, så kan du altså ofte få mere for både dine spil og dine penge. LeoVegas er dygtige på mange områder, og de har blandt andet vundet årets bedste app i både 2016 og 2017.

Massevis af godter og gaver din vej 

Med Starburst-kampagnen hos LeoVegas er der massevis af godter og gaver på vej i din retning. De fire dele af kampagnen byder alle på fantastiske overraskelser, læs selv med her:

  • Free spins: Hver mandag-torsdag modtager du et free spins til Starburst. Den spiller der på dagen vinder mest med sit spin, vinder 5.000 kroner. Den spiller der vinder mest mandag-torsdag, vinder 20.000 kroner.
  • Søndagsspins: Hver søndag i kampagneperioden mellem kl. 16.00-20.00 vil du få et antal af free spins til en af de udvalgte stjerneautomater.
  • Iphonelodtrækning: Når du omsætter for mindst 1.000 kroner på en af de udvalgte stjerneautomater, så modtager du et lod. Hver dag bliver der blandt disse lodder trukket lod om en ny Iphone X.
  • Den store finale: D. 23 og 24. oktober 2017 bliver der trukket lod om 10 x 100.000 kroner ved Celebrity blackjack party bordet. Du skal have mindst 10 lodder for at kunne deltage i denne store lodtrækning, hvor 10 spillere altså vinder 100.000 kroner.

Regler og vilkår gælder.

Kom i gang med LeoVegas: 50 kroner gratis ved oprettelse! 

Nye spillere hos LeoVegas kan starte deres casino-eventyr ud med 50 kroner gratis på spilkontoen. Det stopper dog ikke her, nej. Du får nemlig også hele fire indbetalingsbonusser:

  • 125 % på din første indbetaling op til 1.000 kroner + 50 spins
  • 100 % på din anden indbetaling op til 2.000 kroner
  • 75 % på din tredje indbetaling op til 3.000 kroner
  • 50 % på din fjerde indbetaling op til 4.000 kroner

Sådan gør du:

1. Gå til LeoVegas - klik her! 

2. Opret en konto

3. Verificer din konto med NEMID - du får 50 kroner gratis

4. Indbetal mindst 100 kroner.

5. Du får 125 % igen på din indbetaling + 50 spins.

Du får også bonus på din anden, tredje og fjerde indbetaling. Regler og vilkår gælder.

Deltag i Starburst-kampagnen - klik her!

Web Analytics