South Park: Reel Chaos (free spins)

Du kan få en super bonus til SPILNU, som du måske kunne bruge på deres spilleautomat South Park Reel Chaos. Du skal blot oprette en konto med koden OCB100 og læse det med småt, så er der en bonus på vej. 

⇒ Få bonus med bonuskoden OCB100 - klik her!

Bonus til Aloha

Som ny spiller hos SPILNU er der en super god velkomstbonus i vente. Du får intet mindre end 100 kroner i bonus, når du indbetaler 100 kroner og samtidig indtaster bonuskoden: OCB100. De 100 kroners bonus kan blandt andet bruges på spilleautomaten South Park Reel Chaos. Spilleautomaten byder på en masse bonusspil, massevis af gode gevinster og ligeså høj en grad af underholdning.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til SPILNU – klik her!
  2. Opret en konto.
  3. Indtast vores unikke bonuskode OCB100
  4. Indsæt evt. penge på din nye spilkonto.
  5. Find automaten ’South Park Reel Chaos’ og start med at spille.

Regler og vilkår gælder.

⇒ Få bonus med bonuskoden OCB100 - klik her!

Anmeldelse af Aloha

På spilleautomaten bliver du mødt af de fire karakterer fra tv-serien af samme navn. Det er de fire drenge Cartman, Kyle, Kenny og Stan fra South Park. På denne spilleautomat er de dog alle klædt ud som superhelte. Spilleautomaten indeholder 20 gevinstlinjer med fem hjul og tre rækker med symboler. Symbolerne forestiller selvfølgelig de fire karakterer, men der er også de mere klassiske symboler: A, J, Q og K.

Der er på spilleautomaten mange forskellige slags features. Hver af de fire drenge har deres egen feature/spil tilknyttet. Derudover er der også endnu et bonusspil i kampen mod professor Chaos! I bonusspillene kan der både vindes free spins og multiplikatorer.

Fed tema-automat
Det er en sjov spilleautomat med de fire drenge i hver deres superhelte-outfit. Spilleautomaten er udført i den helt rigtige tegneserie stil, og den har hjemme i drengenes hjemby.

Sådan spiller du South Park Reel Chaos
På spilleautomaten kan du både indstille niveau og værdien af dine mønter. På den måde kan du selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at satse pr. spin. Når du har besluttet dig for størrelsen på din indsats, så er det bare at trykke på den runde spin-knap under spilleautomaten. Herefter er det bare at vente og se, om du har vundet eller ej.

Gevinster og jackpots på South Park Reel Chaos automaten
På selve South Park Reel Chaos automaten er der ingen jackpots. Du har dog som medlem hos SPILNU, stadig mulighed for at spille med om jackpots på andre automater. På South Park Reel Chaos automaten kan du både vinde møntgevinster, free spins og multiplikatorer.

Med symbolerne kan du vinde ned fra 15 mønter og op til 1000 mønter på den bedste symbol-kombination.

Vores vurdering af South Park Reel Chaos
South Park Reel Chaos automaten er en fed spilleautomat, og især for dem der i forvejen har et kendskab til tv-serien. Der er en stor underholdningsgrad i automaten med de mange features og spil, som indeholder en masse forskellige slags gevinster.

Vi anbefaler derfor helt sikkert en tur forbi South Park Reel Chaos automaten, hvis du melder dig ind hos SPILNU.

⇒ Få bonus med bonuskoden OCB100 - klik her!

Web Analytics