Reklame*

Scarface (free spins)

Du kan få 1000 kroners free spins til Scarface automaten hos Danske Spil. Opret din konto med bonuskoden: SPILLEAUTOMATER. Indbetal efterfølgende 100-1000 kroner til din konto.

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Bonus til Scarface

Nye medlemmer hos Danske Spil kan få op til 1000 kroner i velkomstbonus. Disse 1000 kroner kan blandt andet bruges på spilleautomaten: Scarface! For at modtage din velkomstbonus så skal du oprette en konto med bonuskoden: SPILLEAUTOMATER.

Herefter skal du indsætte mindst 100 kroner og maks. 1000 kroner på din nye spilkonto. Det beløb du sætter ind, det får du 100 % igen. Hvis du sætter 350 kroner, så får du altså 350 kroner oveni.

Husk: Regler og vilkår gælder.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til Danske Spil – klik her!
  2. Opret en konto med bonuskoden: SPILLEAUTOMATER.
  3. Indbetal 100-1000 kroner til din konto.
  4. Du modtager 100 % igen.
  5. Find spillet ’Scarface’, og overfør penge fra din spilkonto til automaten.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Anmeldelse af Scarface

Scarface automaten har fem hjul og 20 gevinstudløsende linjer. Der er intet mindre end tre Stacked Wilds, og disse udløser hver især enten: Bonus Game, Nudge Spins eller Free spins. Nudge spins rykker automatisk en plads ned, mens de andre hjul og symboler tager en tur mere. På den måde kan der blive udløst endnu flere og større gevinster.

I bonusspillet skal du beskytte Tony. Før hver bonusrunder bliver Tonys pistol ladet enten med: Kugler der dræber fjenden i det valgte felt – eller granater der både dræber den valgte fjende + fjender i tilstødende felter.

Der er også mulighed for at vinde free spins!

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Scarface fra film til spilleautomat
Gangsterfilmen Scarface fra 1983 har lagt navn og inspiration til Scarface spilleautomaten. Spilleautomaten har dystre og mørke farver, der passer ind i temaet. Blandt symbolerne finder vi både Tony, hans gangsterfjender og ikke mindst den smukke Elvira Hancock.

Sådan spiller du på Scarface
Du starter med at indstille på din indsats. Her kan du regulere på både ’niveau’ og mønternes værdi. Du bestemmer altså her, hvor meget du vil satse pr. spin. Indsatsstørrelsen er vigtig, fordi den har stor indflydelse på både de beløb du kan vinde, men også de beløb du kan tabe.

Når du har valgt indsatsstørrelsen, så trykker du på spin-knappen. Spin-knappen er den runde knap i midten, og den er næsten ikke til at undgå at få øje på. Når hjulene først ruller, så er der ikke andet at gøre end at vente.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Gevinster og jackpots på Scarface
Scarface automaten byder på forskellige gevinster. Der er selvfølgelig symbol gevinsterne. Det er altså de gevinster der udløses, når symbolerne går sammen på en gevinstlinje. I bonusspillet kan man vinde op til 8000 mønter, mens der med wild-symbolet kan vindes gratis spillerunder.

Spilleautomaten Scarface har ingen jackpots. Der er dog som medlem hos Danske Spil stadig mulighed for at spille på andre automater med jackpots.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Vores vurdering af Scarface
Scarface byder både på spænding og gevinster i særklasse. Spilleautomaten har flere forskellige slags gevinster og har en god variation i forhold til de forskellige gevinster man kan vinde, blandt andet i bonusspillet.

Hvis du melder dig ind hos Danske Spil, så anbefaler vi dig at tage et par spins på automaten her.

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Web Analytics