Reklame*

Nrvna (free spins)

Få lige nu 1000 kroners free spins til Nrvna automaten og Danske Spil. Opret din nye spilkonto med bonuskoden: SPILLEAUTOMATER.

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Bonus til Nrvna

Om du vil have 100, 300, 500 eller 1000 kroner i velkomstbonus, det er helt op til dig. Der er op til 1000 kroner i indbetalingsbonus hos Danske Spil. Du skal oprette din konto, og så skal du indtaste bonuskoden: SPILLEAUTOMATER. Herefter sætter du det beløb ind, du ønsker. Du får 100 % igen på din indbetaling.

Du kan altså sætte 200 kroner ind, og så kan du spille for 400 kroner. Danske Spil har massevis af fede automater som Nrvna som du kan bruge dine bonuspenge på.

Regler og vilkår til bonussen er gældende.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til Danske Spil - KLIK HER!
  2. Opret en konto og indtast koden: SPILLEAUTOMATER.
  3. Indbetal 100-1000 kroner på din konto.
  4. Du modtager 100 % igen.
  5. Find ’Nrvna’, og overfør penge til automaten.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Anmeldelse af Nrvna

Nrvna spilleautomaten er en femhjuls automat med tre symbolrækker og 30 gevinstlinjer.

På disse gevinstlinjer kan der blandt andet vindes free spins. Scatter-symboler udløser free spins. Du kan vinde 10, 15 eller 30 gratis spillerunder, alt efter hvor mange scatter-symboler du har på hjulene. I runder med free spins kan der samtidig vindes flere free spins, eller der kan vindes multiplikatorer som bliver lagt til gevinsten. Der er også et wild-symbol. Vinder man en gevinst, hvor wild-symbolet indgår i, så bliver denne gevinst ganget med tre. Derudover fungerer wild-symboler som en joker, der giver mulighed for endnu større og bedre sammensætninger af symbolerne.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Farver og lys på Nrvna automaten
Spilleautomaten Nrvna har ikke som sådan et tema. Symbolerne forestiller de klassiske symboler: J, K, Q, A og 10. Der er også symboler, der forestiller: En klokke, kirsebær, hestesko osv. Det er altså alle nogle meget klassiske symboler for spilleautomater. De klassiske symboler fremtræder i forskellige lysende farver, næsten som glødende neonlys i mørket.

Spilleautomaten har en mørkeblå himmel, der ligner en stjernehimmel.

Sådan spiller du på Nrvna
Start med at indstille på indsatsen. Hvor meget vil du satse pr. spin? Du indstiller dette i venstre side, hvor du både kan regulere på niveau og møntværdi. Herefter sætter du spillet i gang på den runde knap i midten med de to piler.

Nu er det bare at afvente resultatet.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Gevinster og jackpots på Nrvna automaten
Du kan vinde forskellige størrelser af linjegevinster på automaten. Det er typen og antallet af et bestemt symbol, der afgør, hvor stor en gevinst du har vundet. Du kan selvfølgelig vinde en endnu større gevinst, hvis wild-symbolet indgår eller hvis du i free spins får tildelt multiplikatorer.

Der er desværre ingen jackpots på Nrvna. Man skal dog ikke fortvivle, hvis man har set sig varm på Nrvna, men også gerne vil have jackpots. Der er nemlig rigeligt med jackpot-automater at vælge imellem, når man er medlem hos Danske Spil.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Vores vurdering af Nrvna
Nrvna er en forholdsvis enkel og skrabet spilleautomat. Det er ikke nødvendigvis dårligt. For nogle er mindre mere som et kendt ordsprog lyder på engelsk.

Selvom der ikke er et væld af features eller det helt vilde på den designmæssige front, så har denne spilleautomat stadig gode funktioner og gevinstmuligheder.

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Web Analytics