Hut-li-hut (free spins)

Få free spins bonus til Hut-li-hut hos Spillehallen! Du skal blot indtaste bonuskoden: OCB ved oprettelse, og så er free spins dine! Denne gratis spins bonus inkluderer ikke indbetalings- eller omsætningskrav. Hut-li-hut!

⇒ Få din bonus til Spillehallen med bonuskoden OCB - klik her!

Bonus til Hut-li-hut

Nye medlemmer hos Spillehallen får en af de bedste velkomstbonusser overhovedet. Der er en fin gratis spin bonus, når du opretter en konto med bonuskode: OCB. Vundne gevinster tilhører spilleren med det samme, for der er ingen omsætningskrav.

Brug dine mange free spins på blandt andet den sjove og gennemførte Hut-li-hut automat hos Spillehallen.

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til Spillehallen - klik her!
  2. Opret en konto med bonuskoden OCB.
  3. Du har nu gratis spins at spille med.
  4. Find Hut-li-hut automaten, og indsæt penge på automaten fra din spilkonto

Anmeldelse af Hut-li-hut

På Hut-li-hut automaten er der tre hjul med tre rækker. Der er tre gevinstudløsende rækker. På automaten findes der en lang række af forskellige symboler. Når det kommer til indhold og features, så tager Spillehallens hold førstepladsen. Der er nemlig intet mindre end 17 features på Hut-li-hut automaten.

De 17 featurespil på automaten hedder:

Feature Point, Nudge Spil, Nudge, Stadium Roulette, Bonus Ekstra Super, 3 - Liniebank og Liniespil, Valgfrit Spil, Danish Dynamite, Golden Goal, Game Plan, Kick – Off, BAR Flash, Super Flash, Hall of Fame, Jackpot Flash, Jackpot Spil, BANK 1 og 2.

Der er både mulighed for at vinde forskellige former for gevinster, og så kan der igennem de forskellige features også vindes adgang til andre features. Det er en uendelig cyklus, hvor du blot kan blive ved og ved, og vi er vilde med det!

Der er stadionstemning, fodbolddrenge og gyldne gevinster på højkant på Hut-li-hut automaten.

Flotte fodboldfarver og skarp grafik
Alle Spillehallens automater har et meget detaljerigt design. Hvor end øjet kigger hen, så er der en ny detalje eller ny feature at kigge på. Der er brugt mange stærke og klare farver, der alle giver automaten et meget frisk look. Alle features på automaten er tilpasset både fodboldtemaet og det overordnede design. Hut-li-hut automaten er utrolig gennemført.

Sådan spiller du på Hut-li-hut
Du kan vælge tre forskellige indsatsstørrelse til Hut-li-hut automaten. Vælg en indsats på 50 øre, en krone eller fem kroner. Jo større en indsats du vælger, desto større en jackpot spiller du med om at vinde.

Hut-li-hut automaten er inddelt i to halvdele. På den højre side finder du selve spilleautomaten, mens der på den venstre halvdel af skærmen findes en række af de mange featurespil.

Under symbolhjulene er der tre bokse med ordet ’hold’. Under disse tre bokse er der to runde knapper den ene ’INFO’ og den anden ’START’.

Når du trykker på ’START’ drejer hjulene rundt. Resultatet af symbolerne vil vise, om du har vundet en gevinst og hvilken slags gevinst.

Gevinster og Jackpots på Hut-li-hut
Symbolerne på Hut-li-hut automaten kan udløse alt fra kreditgevinster, til flash og featurepoint. Der kan både vindes kreditgevinster med symbolerne alene, men også i de mange forskellige features.

I Super Ekstra Bonus featuren kan der vindes fra 50 og op til 1200 kreditter. Gevinsten afsløres ved et gevinstflash.

Den fedeste præmie, ikke bare på Hut-li-hut, men hos hele Spillehallen er de tre progressive jackpots. Når du spiller på de danske automater, så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde de progressive jackpots.

Det er den indsats du vælger at spille med, som er afgørende for, hvilken jackpot du spiller efter at vinde. De tre jackpots er progressive og gevinstpuljen vokser altså hele tiden. De tre progressive jackpots starter hver især ud på et minimumsbeløb. Minimumsbeløbet er altså det beløb, du som minimum vinder, hvis du vinder en jackpot.

  • 50 øre jackpotten: Minimumsbeløb: 10.000 kroner.
  • En krones jackpotten: Minimumsbeløb: 20.000 kroner.
  • Fem krones jackpotten: Minimumsbeløb: 100.000 kroner.

Vores vurdering af Hut-li-hut
Hut-li-hut automaten er super gennemført med fodboldtemaet, der går igen i alle de forskellige features. De forskellige features er kreativt udformet og flot udført.

Det er den helt ideelle automat til spilleren, der både er vild med fodbold, jackpots og spilleautomater.

Vi vil helt sikkert anbefale, at du bruger en del af den store velkomstbonus på Hut-li-hut automaten.

⇒ Få din bonus til Spillehallen med bonuskoden OCB - klik her!