Going Nuts (free spins)

Få op til 1000 kroners free spins til Going Nuts og Danske Spils store udvalg af spilleautomater. Brug bonuskoden: SPILLEAUTOMATER ved oprettelse, og indbetal 100-1000 kroner.

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Bonus til Going Nuts

Der er op til 1000 kroner i velkomstbonus hos Danske Spil. Du skal oprette en konto og indtaste bonuskoden: SPILLEAUTOMATER. Herefter kan du indsætte et hvilket som helst beløb mellem 100 og 1000 kroner. Det beløb du sætter ind, får du 100 % igen. Din bonus kan bruges til Danske Spils store udvalg af spilleautomater. Heriblandt er også spilleautomaten Going Nuts.

Regler og vilkår gælder.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Sådan kommer du i gang med at spille

  1. Gå til Danske Spil – klik her!
  2. Opret en konto med bonuskoden: SPILLEAUTOMATER.
  3. Indsæt et beløb mellem 100 og 1000 kroner på din konto.
  4. Du modtager 100 % igen.
  5. Find automaten ’Going Nuts’. Åbn spillet, og overfør penge fra din spilkonto til automaten.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Anmeldelse af Going Nuts

Spilleautomaten Going Nuts er en fem-hjuls automat med tre symboler på hvert hjul. Der er 30 gevinstudløsende linjer. På spilleautomaten findes en bonusrunde. I bonusrunden kan der vindes free spins. Spilleren skal vælge et tilfældigt antal agern. Herefter bliver det afsløret hvor mange free spins og multiplikatorer, spilleren har vundet.

Der kan vindes helt op til 50 gratis spillerunder og op til otte multiplikatorer.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Super lækker grafik
Spilleautomaten Going Nuts har et super flot design og en lækker grafik. De nuttede dyr fra skoven er meget detaljerige, og det samme er hele spilleautomaten. Temaet er ført igennem hele automaten og hver eneste funktion har derfor en plads, der passer ind i skovens univers.

Alene gevinsterne på Going Nuts ville være nok til, at man ville spille med. At der så ovenikøbet er så gennemført og flot et design? Det gør den bare endnu bedre.

Sådan spiller du på Going Nuts
Først kan du rykke op og ned på størrelsen på din spilindsats. Din spilindsats er det beløb, du satser pr. spin/gang. Når du først har valgt, hvor meget du vil satse, så er det bare om at komme i gang. Klik på SPIN-knappen, der har hjemme ved egernet ude til højre på træstubben.

Nu skal du bare vente på resultatet – Gevinst eller ej?

Læs mere om gevinster herunder.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Gevinster og jackpots på Going Nuts
På spilleautomaten kan du selvfølgelig vinde almindelige møntgevinster. Disse vindes igennem symbolerne på de gevinstudløsende linjer. Derudover er der som tidligere nævnt, bonusspillet. I bonusspillet kan du vinde både free spins og multiplikatorer til disse free spins. En sidste, men ikke mindst super vigtig gevinst er jackpotten. På Going Nuts kan du vinde jackpotten: The Big One. Denne jackpot består af fem forskellige jackpots i alt.

Alle jackpots er progressive, men starter hver især ud på et bestemt beløb. Den største jackpot starter ud på: 1.5 million dollars, mens den mindste starter ud på ni dollars.

KLIK HER og få 1.000 kroner i bonus til Danske Spil

Vores vurdering af Going Nuts
Med Going Nuts automaten kan man ikke ønske sig særlig meget mere. Der er fuldt drøn på både automatens indhold og udtryk. Jackpotten er selvfølgelig en af de største bonusser ved spilleautomaten, selvom der også er mange med i kampen om at vinde den store jackpot.

Du kan prøve automaten med de nuttede skov dyr inde hos Danske Spil, husk din bonus!

1000-kroner-i-bonus-til-danske-spil

Web Analytics