Batman

 

Anmeldelse af Batman

Spilleautomaten Batman er en femhjuls automat med fire symboler på hvert hjul. Den indeholder 50 gevinstlinjer. På spilleautomaten kan du blandt andet vinde tre genspin, hvor du altså får muligheden for at få tre ekstra ture på hjulene. Bonussymbolet kan udløse op til 100 gange din indsats + udløse en feature, hvis du har aktiveret bonusbet.

Du spiller med 10 ekstra mønter, når du aktiverer bonusbet.

Batman til undsætning
Spilleautomatens tema er selvfølgelig selvsagt Batman, og det er super fedt. Spilleautomaten indeholder foruden Batman, også en masse andre super fede symboler fra Batmans univers. Spilleautomaten er selvfølgelig i mørke dunkle farver for den helt rigtige stemning. Aktiverer du bonusbet, vil du dog få en mere ”gylden” version af spillet.

Se Batman nærmest flyve ud af både symbol og hjul, når Wild-symbolerne udløser en gevinst.

Sådan spiller du på Batman
Ude i venstre side af spilskærmen der rykker du op og ned for størrelsen på din indsats. Du skal minimum satse fem kroner pr. spin, og hvis du har aktiveret bonusbet, så er det mindst seks kroner pr. spin. Herefter trykker du på spin-knappen i højre side (den grønne trekant) og sætter hjulene i gang. Nu er det bare at vente på resultatet.

Den bedste symbolkombination kan give dig 5000 kroner i gevinst. Hvis der er andre features inde over, så kan dette beløb være endnu højere.

Gevinster og jackpots på Batman
Du kan vinde mønter på Batman automaten. Spiller du med bonusbet, så kan du også vinde din indsats op til 100 gange igen. Under forskellige funktioner bliver gevinster også fordoblet!

Batman har ingen jackpots. Vi kan til gengæld trøste dig med at du som medlem hos Tivoli Casino har mange spilleautomater at vælge imellem, også nogle med jackpots.

Vores vurdering af Batman
Er du klar til Batman, så er Batman klar til dig. Prøv automaten med en af de mest populære superhelte, og vind samtidig gode gevinster. Der er mønter, gen-spins og wilds.

Indholdet sammen med udtrykket giver et rigtig godt resultat og en samlet god oplevelse.

Web Analytics