Theme Park

Anmeldelse af Theme Park

Det er et væld af farver og god stemning, der først møder dig på Theme Park automaten.

Automaten indeholder 50 gevinstudløsende linjer. Der er fem forskellige hjul, der hver især viser tre symboler ad gangen. Der er 10 almindelige symboler, og så er der 10 ekstra symboler. Der er derfor lige så stor chance for at et af de almindelige symboler rammer hjulene, som der er for, at det er et af de specielle symboler, der triller frem.

Gevinsterne du kan vinde i de mange bonusspil er massevis af gangede indsatser. Du vinder forskellige antal, der så bliver ganget op med din indsats. Disse gevinster der ganger din indsats op, giver dig mulighed for at vinde nogle store beløb på automaten.

Du kan igennem de to features: Theme Park Ticket Game og Theme Park bonus Wheel vinde adgang til de seks andre bonusspil: Punch Bag, Can Tower, Sledge Hammer, Skee Ball, Fishing og Duck Shoot.

Der er også et Stacked Wild symbol, der kan overtage et helt hjul. Med The Claw feature samler du en møntgevinst op fra under hjulene. Featuren er en efterligning af bamseautomaterne, hvor du forsøger at fange en bamse op. Scatter-symbolet med de tre gyldne billetter udløser adgang til Theme Park Ticket Game.

 

Detalje- og farverigt design
På Theme Park automaten er der tænkt på den samlede oplevelse. Der er brugt massevis af strålende farver for at genskabe stemningen fra en glad forlystelsespark. Overalt finder man små detaljer, der bidrager til både temaet og den hyggelige stemning. Små balloner flyver i baggrunden op mod himlen. Små lysende dioder blinker oppe over forlystelsesparkens tage. Luftballonen stiger til vejrs og falder ned igen i takt med den brændende flamme under ballonen.

Sådan spiller du på Theme Park
Det er ganske simpelt at spille på Theme Park automaten.

Nederst på automaten kan du indstille på niveau og møntværdi. I boksen ’indsats’ kan du se, hvor meget du satser pr. spin. Når du har indstillet på automaten, skal du blot trykke på den store runde orange knap i midten. Spin-knappen.

Mere kompliceret er det ikke. Under knappen (I) kan du finde informationer om automaten. Du kan her se, hvad de enkelte symboler udbetaler, og hvad du kan vinde i de forskellige bonusspil.

 

Gevinster på Theme Park automaten
Du skal have tre, fire eller fem ens symboler for at vinde en gevinst. Du kan vinde helt ned fra to mønter og op til 400 mønter med de forskellige symboler.

Claw feature: Vind mellem to og 15 gange det aktuelle indsatsbeløb.

Theme Park Ticket Game: Vind billetter til et af bonusspillene!

Theme Park Bonus Wheel: Vind adgang til et af bonusspillene!

I et af de seks bonusspil: Punch Bag, Can Tower, Sledge Hammer, Skee Ball, Fishing og Duck Shoot kan du vinde din indsats igen fra én og helt op til 864 gange.

 

Vores vurdering af Theme Park
Med Theme Park automaten får du en meget enkeltudseende automat, hvor der dog er skruet helt op for indholdet. Du vil sjældent støde på en spilleautomat, der har fem bonusspil og fem ekstra features som Theme Park har.

Du har mulighed for at vinde helt vildt høje gevinstbeløb med de mange multiplikatorer på automaten. Hvis du er, eller beslutter dig for at blive medlem hos Tivoli Casino, så bør du helt sikkert give Theme Park automaten et skud.