Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden

Hvis der er noget, der kan samle folk, så er det madvarer! Vi indtager dem hver eneste dag, vi har vores favoritter, vi har dem vi ikke må få for meget af, og vi har dem vi slet ikke kan få nok af. Vi har her samlet en liste med fem spilleautomater, der alle er inspireret af forskellige madvarer.

Sunny Scoops

Sunny Scoops er kolde lækre kugler af farverige og smagfuld is i den strålende varme sol. Spilleautomaten ser meget anderledes ud, hvis man sammenligner med andre spilleautomater. Der er tre vafler med hver tre kugler is. Kuglerne af is er symbolerne, og det er disse iskugler/symboler, der bliver skiftet ud efter hvert spin. Spilleautomaten er en femhjuls automat med 14 gevinstlinjer. De forskellige iskugler har en forskellige værdi, og så er der også et par spilfunktioner i automaten:

 • Bonushjul: I bonushjulet kan du vinde en multiplikator på enten: x1, x2, x3 eller x5. Multiplikatoren bliver ganget med din spilindsats. Du kan også vinde adgang til bonusspillet!
 • Bonusspil: I bonusspillet vinder du gratis spillerunder. Her gælder det så om, at iskuglerne skal bygge et så højt tårn som muligt. Jo højere et tårn af iskugler, der bliver bygget, desto større en gevinst vinder du. Du kan ikke selv gøre noget for at have indflydelse på istårnet, det gælder om, at de rigtige symboler dukker op. Der er rigtig god mulighed for at vinde nogle store gevinster i bonusspillet.

Sunny Scoops: En spilleautomat med iskolde iskugler og brandvarme gevinster.

Pølsevognen

Pølsevognen er lige præcis, hvad titlen angiver: Nemlig en pølsevogn! Hjulene befinder sig inde i Pølsevognen, hvor en masse symboler af pølsetilbehør også befinder sig. Spilleautomaten har fem hjul og 35 gevinstlinjer. Remoulade, ristede løg, rå løg, ketchup, røde pølser, agurkesalat, bøfsandwich og andet godt mødes på gevinstlinjerne og udbetaler gevinster til dig. Det bedste på menukortet kan dog ikke ses inde i pølsevognen. Du kan nemlig vinde en progressiv jackpot!

Du finder følgende:

 • Wild-symbol: I en rigtig pølsevogn kan du selvfølgelig også få Cocio, og denne pølsevogn er ingen undtagelse. Cocioen er wild-symbolet, og denne kan gå ind og fungere som erstatning for de andre symboler på spilleautomaten.
 • Scatter-symbol: Scatter-symbolet er pølsemanden og han udløser adgang til bonusspillet Skinkekutteren.
 • Skinkekutteren bonusspil: I bonusspillet vil du se tre vejbaner foran dig. Du skal vælge en bane, og nu vil fem biler stoppe på den vejbane, du har valgt. Du kan i bonusspillet vinde på gratis spil og multiplikatorer.

Taco Brothers

Er du vild med de lækre sprøde tacos fyldt med krydret kød og lækre friske grøntsager? Taco brødrene fra Taco Brothers spilleautomaten er i hvert fald i særdeleshed begejstrede for de lækre tacos. Det er en flot udseende spilleautomat med stærke farver og detaljerede symboler. Der er fem hjul på automaten, og så er der skruet helt op for gevinstlinjerne, der tæller hele 243 styks!

Du finder følgende funktioner på automaten:

 • Taco Brothers re-spin: To Taco Brothers wild-symboler udløser et genspin.
 • Bonus game: wild escape: Starter bonusspillet med gratis spillerunder.
 • Wild: Erstatter alle symboler undtagen pengeskab og Taco Brothers Wild.
 • Running wilds: Running wilds flytter sig et hjul pr. spin og erstatter alle symboler undtagen Captain Diaz og Senorita.
 • Captain Diaz: Dette symbol kan sætte Running Wild symbolerne i fængsel.
 • Senorita: Hun genstarter running wild og giver gratis spins. Hun kan også sætte running wilds fri fra fængslet.

Kagedysten

På Kagedysten spilleautomaten skal der bages en masse kager, og hvis du er heldig, så kommer der også nogle gode gevinster ud af ovnen! Spilleautomaten er en trehjuls automat. Der er mulighed for at vinde to progressive jackpots, og så indeholder spilleautomaten hele fire bonusspil!

Bonusspil på Kagedysten:

 • Cupcake tårnet: Spis så mange cupcakes som muligt og få enten jackpot-flash eller få din gevinst fordoblet.
 • Følg opskriften: Her skal de rigtige ingredienser findes til opskriften. Der kan vindes gratis spins, pengepræmier eller jackpot-flash på en af de to jackpots.
 • Game Flash: Der flashes imellem forskellige gevinster. Der hvor lysten ender, det er den gevinst, du har vundet.
 • Kagemester: Her skal kagen pyntes med den rigtige farve glasur. Der kan vindes pengepræmier, bonus, spins og jackpot-flash!

Candy Store

Slå dig løs i slikbutikken med slik på alle rækker i alverdens farver. Der er søde sager og gevinster til enhver slikmund og gevinstjæger. Spilleautomaten har fem gevinsthjul og 30 gevinstlinjer. På spilleautomaten har du også mulighed for at vinde en CashFlash jackpot.

På spilleautomaten finder du følgende på slikhylderne:

 • Wild: Wild-symbolet kan fungere som erstatning for alle symboler, undtagen scatter-symbolet.
 • Scatter: Scatter-symbolet udløser gratis spil-funktionen.
 • Gratis spillerunder: Du kan vinde mellem seks og 30 gratis spillerunder med mellem 2-6 i multiplikator.
 • Progressiv jackpot: Du kan vinde den progressive jackpot CashFlash. Denne jackpot starter ud på 1000 dollars, svarende til ca. 7000 danske kroner. Den vokser og vokser helt indtil den bliver vundet.

 

Web Analytics